2777
2789
مشهدم چشم حتما

توروخدا برای منم دعا کن برای ازدواجم کلافم شدم دعا کن خانواده عشقم قبول کنن خودش بد اخلاق شده مهربون شه😞😞😞😞

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی حاجت داره بیاد تاپیکاخرم

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
توروخدا برای منم دعا کن برای ازدواجم کلافم شدم دعا کن خانواده عشقم قبول کنن خودش بد اخلاق شده مهربون ...

گلم با خانواده که در نیوفت چون هیچوقت درست نمیشه😔

آزاده باشید

مشهدم چشم حتما

خواهش میکنم عزیزم برام دعا کن اسمم مریم شوهرمم رضا سه تا بچه دارم واقعا نیاز داریم شوهرم تبدیل وضیت بشه الهی هر چی خوب برام دعا کنی صد برابرش بهدخودت برگرده

خواهش میکنم عزیزم برام دعا کن اسمم مریم شوهرمم رضا سه تا بچه دارم واقعا نیاز داریم شوهرم تبدیل وضیت ...

انشالله ک بهترینا براتون اتفاق بیوفته انرژی مثبتتو بکار بگیر من پارسال همین زمان شوهرم بیکارشد سه ماه حتی یعد عیدم بیکار بود انرژی مثبت جذب کردم خدارو فراموش نکردم خداروصد هزار بار شکر به سغلی رسید که زندگیمونو عوض کرد

آزاده باشید

انشالله ک بهترینا براتون اتفاق بیوفته انرژی مثبتتو بکار بگیر من پارسال همین زمان شوهرم بیکارشد سه ما ...

خدارو شکر عزیزم. انشالله برای ما هم ی اتفاق خووب به لطف آقا امام رضا بیفته برااام دعا کن😔

گلم با خانواده که در نیوفت چون هیچوقت درست نمیشه😔

اخه مشکلی ندارم بخاطر اعتیاد پدرم نمیخوان منو ظلمه😞😞