2777
2789
عزیزم اونا فداکارن میان دنیامونو جهنم میکنن برا خودشون قصر میسازن بهشت میسازن زندگی میکنن ک ماها بر ...

فک نکنم دیگه این دنیا جهنم دیدیم دیگه خدا برامون ارفاق قائل میشه  میفرسته بهشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی میزاره ی روز خوش ببینیم اخه از وقتی جشم ب دنیا باز کردیم عذاب کشیدیم گریه کردیم 

اینده روشن است .همه ما یه دوره زندگی سخت داربم‌. ببین همسرم توی یک روز همه ی خانوادشو ازدست داد‌ نه یکی دو تا .. ۴ تا عضو خانوادشو از دست داد .و خودش موند..بدترین روزای عمرشو گذروند‌‌ولی الان یه ساله میگه به ارامش رسیدم و سختی هام تموم شده..  به قول خودش اینده روشن است .

این نیزبگذردچون میگذرد غمی نیست
چیکار کنم دیگ عاشقم نباشه  من کیف کنم توو دنیا  من بهشتو ب خودش میدم بجاش دنیا زندگی خوب ...

نا شکری نکن. خوشبختی همین لحظه هاس.. خدا خیلی هارو ول کرده وقطعا مشکلاتی براشون پیش میاره که راحت نمیتونن حلش کنن.ولی  با اونایی که رفیقه ودوسشون داره یخورده سختی میده تا تلاش کنن وراهو هموار کنن..

نا شکری نکن. خوشبختی همین لحظه هاس.. خدا خیلی هارو ول کرده وقطعا مشکلاتی براشون پیش میاره که راحت نم ...

من از بچگی مشکلات داشتم 

ناشکری نیس خستمه روحم خستست

از10سالگیم تا الان ک ۲۴ سالمه شبی نبوده ک گریه نکنم نگم خدایا کمکم کن

کمک میکنه بعد زجه زدن منو از چاله درمیاره شیکو مجلسی میندازه چاه 

خداسر شاهده ک خستم از گریه از زجه 

دیگ حتی حرف زدنمم باهاش نمیاد ول کردم دیگ نمیگم خدایا کمکم کن واقعا از صدا کردنش خستم

من از بچگی مشکلات داشتم  ناشکری نیس خستمه روحم خستست از10سالگیم تا الان ک ۲۴ سالمه شبی نبوده ...

خدا میگه بخوانید مر تا اجابت کنم شمارا. .تو اینقدر گریه وزاری میکنی که خدا مجبور میگه به خواستت عمل کنه. بعد که گذشت میبینی عه چرا اینجوری شده.بازم‌میزاری تقصیر خدا .. در صورتی که به صلاحت نبود و اصرار تو بود..