2777
2789

خدا عذاب نميده كه اين بنده هاي خدان كه به همنوعشون رحم نميكنن 

از دكترش گرفته تا خدماتيها )اكثر آدمها بي وجدان و منفعت طلبن  

اين ذاته آدمهاس كه باعث ظلم به يه عده ميشه نه عذاب خدا 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا این ادمان که گندزدن به این دنیا با دروغاشون،دورویی ووقتاحتشون..اززیرکاردررفتنا،کلاهبرداریا،دزدیا،مال کسیوخوردن،تهمت زدن خیانت، مفت خوری ،حق خوری،دنبال قدرت وپول ومال ومنال بودن،حریص بودن و...خیلییی چیزای دیگه که باعث شدن دنیا انقدرکثیف وغیرقابل تحمل بشه که زیباییاش دیده نشه ماها بهمدیگه رحم نمیکنیم باهم میجنگیم تانابودبشیم ماادماهرکاری که فکرشم نمیکنی ازدستمون برمیاد.. وگرنه خدادنیارو پاک وذلال افرید این ماییم که بامسیری که میریم و تصمیمی ک گرفتیم که  ادم بدباشیم دنیاروسیاه کردیم وهمچی سرخودمون میاد

دیگه کشورهای خاورمیانه همینه که. گناه من تولد تو این کشور واین در این دوره تاریخیه

ای اره از اول بدشانس بودیم از اول

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
24ساله دارم ازش میپرسم کجاست این حکمتی ک میگی والا بخدا ک جوابی نشنیدم  فهمیدی بمنم بگو

هر روز باید ی اتفاق رو تحمل کنبم و ب سرنوشتمون گریه کنیم اخه چرا دلم داغونه

پس فقط ما رنج کشیده ها انسانیم انگاری..بقیه چی هستن؟

عزیزم اونا فداکارن میان دنیامونو جهنم میکنن برا خودشون قصر میسازن بهشت میسازن زندگی میکنن

ک ماها بریم بهشت اونا برن جهنم😃

میترسم اون دنیام اگه واقعا وجود داشته باشه بازم خدا پارتی بازی کنه مارو بفرسته جهنم 

بعید نیس 🤔