از کلا لمس حیوانات خوشم نمیاد حوصله شو هم ندارم الان پسرم بهش وابستع شده اما چندشم میشه خدایا دارم دیوانه میشم خودم کم مشکل دارم اینم اضافه شده
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من حیوونارو دوس دارم تو عکس غش و ضعف میرم براشون اما فقط تو عکس و کلیپ
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
شوهر من تولدم میخواست خرگوش بخره بخاطر کرونا نخرید فقط گفت میخواستم بخرم سوپرابز شی 😐😕ولی من عاااش ...
مشکلم کروناهم هست دیگه از کجا معلوم ناقل نیس اصلا دوس ندارم تو مخیط زندگیم حیوون باشه
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
به کی بدمش اخه دل همسرمم میشکنه به زور جلوی خودمو گرفتم گریه نکنم اخه وسواس دارم
وای دلت میاد من پارسال ی خرگوش داشتم اسمشم سوفی انقد بامزه بود بچم شرایط نگهداریشو نداشتم فروختم ...
واسه نخواستنش هزار تا دلیل و مشکل دارم اصلا از حیوون تو محیط زتدگیم خوشم نمیاد مریضی هاش کثیفی هاش پرزاش بوی بدش اصلا ومودش تو خونه حالمو بد میکنه زورکی لبخند زدم تشکر کردم 😭😭
واسه نخواستنش هزار تا دلیل و مشکل دارم اصلا از حیوون تو محیط زتدگیم خوشم نمیاد مریضی هاش کثیفی هاش پ ...
آخی عزیزم عیب نداره
اگه حیوون دوست واقعی بودی این چیزا برات مسئله ای نبود دیگه
مثل من
فقط چطور شوهرت نمیدونست علاقه نداری برات گرفت؟
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
آخی عزیزم عیب نداره اگه حیوون دوست واقعی بودی این چیزا برات مسئله ای نبود دیگه مثل من فقط چ ...
بالاتر گفتم تو عکساشون دوسشون دارم حتی تو حیاط و محیط باز هم باز بدم نمیاد تو مجردیم سگ داشتم اما تو اپا تمان کوچیک با پسرم که کوچولوئه و میتونه هزار تا الرژی داشته باشه اصلا حتی فکرشم عذابم میده
بالاتر گفتم تو عکساشون دوسشون دارم حتی تو حیاط و محیط باز هم باز بدم نمیاد تو مجردیم سگ داشتم اما تو ...
پس با شوهرت حرف بزن چون وسواست ب همین سادگی نمیره عزیزم.یا باید تحمل کنی یا زودتر ردش کنی
مطمئن هم باش ب حیوون رسیدگی کنی هیچ الودگی ایجاد نمیشه و هیچ ضرری برا بچه نداره
پس با شوهرت حرف بزن چون وسواست ب همین سادگی نمیره عزیزم.یا باید تحمل کنی یا زودتر ردش کنی مطمئن هم ...
الان خود حیوونم گناه داره تو یه سبد کوچولو .اون باید بره یه جا که عاشقانه بخونش و ازاد تو خونه باشه حداقل برای چند دقیقه
الان خود حیوونم گناه داره تو یه سبد کوچولو .اون باید بره یه جا که عاشقانه بخونش و ازاد تو خونه باشه ...
آفرین به این درک و فهمت .با شوهرت حرف بزن بگو قدر محبتاشو میدونی و اینا.بعد بگو فقط دوست داشتنش نیست ک.بگو از پس نگهداریش برنمیای.پسرتمکوچولوئه اونم ک نمیتونه
آفرین به این درک و فهمت .با شوهرت حرف بزن بگو قدر محبتاشو میدونی و اینا.بعد بگو فقط دوست داشتنش نیست ...
اره گلم بیشتر به فکر خودشم بخدا با وچود وسواسم که دارم درمان میشم کلی گشتم براش پتو کوچولو پیدا کردم زیرش پهن کردم سبزیجات خورد کردم تو کاسه جلوش گذاشتم کلی باهاش حرف زدم .دست خودم نیس همش حس میکنم مریض میشه بچم و اینکه پرز میریزه تو خونمون .این خرگوشه هم نبود من همش وسواس تمیزی کثیفی داشتم چه برسه الان.میخوام اهداش کنم به یکی که عاشقش باشه پول نمیخوام