2777
2789
عنوان

چی کار کنیم بچه خودش بخوابه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 17 پست

لامپارو خاموش کن خودتون بخوابید  اونم بازی میکنه تاخسته شه اگه اومدباهاتون حرف بزنه یابلندبازی کرد بهش جدی بگو هیسسس ماخوابیم توهم بخواب چندباراین تکرار شه میخوابه 

من چندشبه بااین ترفند خودش داره میخوابه

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
اخه میدونی یه سر هشت پاههم دارم از بس دخترم سر صدا میکنخ اون طفلی بیدار میشه مجبورم بزارم رو پام تا ...

یه مدت شاید سختی بکشی اما عادت میکنه، یه روش رو یه مدت انجام بده مثلا: با موبایل براش لالایی  یا داستان نخون ، اول پسرت رو  بخوابون اتاق دیگه ،بعد بیا سراغ این همه جا رو ساکت کن و تاریک ، قصه بگو برای در حد فهمش و لالایی  بخون  بزن پشتش ماساژش بده ، کمرشو بخارون زود میخوابه، من این روش ماساژ خارش کمر خیلی جواب داده واسم😁

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت شاید سختی بکشی اما عادت میکنه، یه روش رو یه مدت انجام بده مثلا: با موبایل براش لالایی  ی ...

ا ه مامانم همینو میگه حالا از فردا شروع میکنم 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗