2777
2789
عنوان

خواهشا کسایی که کرونا داشتن بیان

84 بازدید | 12 پست

بچه ها من و همسرم ۲۰ روز پیش علائم پیدا کردیم و تستمون مثبت شده دو سه روز تب و ضعف و بدن درد داشتیم و خوب شدیم یه چند روز هم آبریزش و سوزش بینی و کاهش حس بویایی در کل خفیف بود ولی هفته دوم بعد چند روز که من کاملا خوب بودم پریود شدم و چهار روز خیلی حالم بد بود جوری که هر روز زیر سرم بودم و آمپول تا خوب شدم ولی الان همش نفخ و معده درد و گاهی دل درد میگیرم خصوصا شبها گاهی خیلی شدید میشه.ببخشید اینو میگم ولی رنگ مدفوعم هم تیره شده.طبیعیه؟یعنی از عوارض کرونا هست؟به نظرتون نیازیه دکتر برم؟ممکنه کبدم مشکلی پیدا کرده باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عوارض كرونا تو هركسي فرق ميكنه كساني هم كه بيماريي چيزي قبلا داشتن ميگن بيماريشون بعد كرونا يه مدت تشديد شده بعد ازبين رفته. ولي واسه همه عوارض بعد كرونا  اتفاق نميفته

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
عوارض كرونا تو هركسي فرق ميكنه كساني هم كه بيماريي چيزي قبلا داشتن ميگن بيماريشون بعد كرونا يه مدت ت ...

آخه من یه کپسولی میخورم که از لحاظ عوارض کبدی باید هر دفعه چک بشم و دقیقا قبل از اینکه کرونا بگیرم آزمایش دادم آنزیمهام اکی بود و دکتر گفت ادامه بدم تا سه ماه حالا همش میترسم میگم نکنه کرونا رو کبدم اثر گذاشته چون این قرص رو میخوردم و این علائم به خاطر اونه از طرفی هم میگم آخه یک ماه نیست آزمایش دادم بیخودی حساس نشم

آخه من یه کپسولی میخورم که از لحاظ عوارض کبدی باید هر دفعه چک بشم و دقیقا قبل از اینکه کرونا بگیرم آ ...

اگه بهتر نشديد يه دكتر بريد خيالتون راحت بشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر