2777
2789
عنوان

عکس قبل و بعد خونم و نظرسنجی راجب تغییر دکوراسیون بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 200265 بازدید | 1066 پست
واقعا با ۷ تومن میشه?من یه حساب کتاب کوجیک کردم نزدیک ۱۵۰ تومن باید بزار بررای دکور جدید خونم

نمیشه اصلا شدنی نیست هفت تومن هیچی نیست مگه اینکه بخواد یه ذره دل خودشو راضی کنه یعنی تف مالی کنه و گرنه من بدبختم همین دردو دارم دلم میخواد برا عید امسال خونمو عوض کنم ولی هر چی میگردم خونه ای که به بودم بخوره مورد پسندمم باشه پیدا نمیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه اصلا شدنی نیست هفت تومن هیچی نیست مگه اینکه بخواد یه ذره دل خودشو راضی کنه یعنی تف مالی کنه و ...

عزیزم پیدا میکنم ایشالا من از اول زندگیم باید چیزای ارزون پیدا میکردم و کلا عادت دارم به خریدای قیمت پایین دیگه خوب حقوق بعضی اقایون ۳۰ لی ۲۰ میلیون حقوق شوهر من تازه امسال رسیده به ۳ ملیون که اونم ۲۷۰۰ میره به قسط ولی خوب من نباید بشینم غصه بخورم که وقتی میتونم با چیزای ارزون فعلا سر کنم دیگه شکستم یا پسرم کثیفش کرد زیاد ناراحت نمیشم چون ۳ تومن در مقابل ۳۰ تومن پولی نیس  شمام امیدت به خدا باشه بعضی وقتا پولت ۱ میلیون برکت خدا توشه زیاد خرج میشه بعضی وقتا ۱۰ ملیون دس شیطان توشه به هیچ دردی نمیخوره عزیزم🥰🥰

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
سلام عزیزم میشه یه آدرس از اون چیزهایی که میخای بخری بزاری خیلی خوش سلیقه ماشالا ای دلم رفت تو این و ...

فدات عزیزم اختیار داری من کلا از دیوار بر میدارم یا اینستا الان گوشیم پر از چت چون میخام قیمت پایین پیدا کنم فقط دارم میگیردم الان یدونه پیدا کردم مبل ۲۷۰۰ دو میلیون طرف مشکین دشت کرج شمارشم ۰۹۱۲۳۶۲۱۶۸۲

اجاق گازم تبریز ۰۹۳۸۴۰۵۶۶۵۸

تزئیناتم دی جی کالا و ترب و دیوار 

🥰🥰🥰😘

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
شما از کجا پیداش کردید جنساش خوبه؟ ارسال به شعرستانم دارن بعد مگه نمیگن یافت اباد قیمتاش مناسبه یعنی ...

خواهرم ازشون مبل خریده بود هم برای خودش هم برای جهیزیه دخترش.جاری خواهرم هم خرید کرده ازشون .منم خریدم.بله ارسال دارن.تو واتساپ پیام بدید جوابتون رو میدن.من اصلا قصد تبلیغ و اینا ندارم فقط تجربمو گفتم.نه یافت آباد خیلی قیمت مناسب نیست بازار. مبل هست اونجا و تنوع زیاده

برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید.
عزیزم پیدا میکنم ایشالا من از اول زندگیم باید چیزای ارزون پیدا میکردم و کلا عادت دارم به خریدای قیمت ...

ممنون گلم. ایشالله لذت ببری از هر کاری که میکنی. واقعا سخته با حقوقهای کم و دلهای آرزومند ما

چقد بیسوادی و با نفهمی روی بیسوادیت پافشاری میکنی اگه بلدی برو سرچ کن ببین خرد به معنی کوچک چجوری می ...

@نی_نی_یار_شب این کاربر حدخودشو نمیدونه بخاطر نوشتن یه کلمه به خودش اجازه میده توهین کنه لطفا رسیدگی کنین

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
چقد بیسوادی و با نفهمی روی بیسوادیت پافشاری میکنی اگه بلدی برو سرچ کن ببین خرد به معنی کوچک چجوری می ...

لطفا برای بیان نظرتون از ادبیات صحیح استفاده کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

لطفا برای بیان نظرتون از ادبیات صحیح استفاده کنید

جالبه بعداز چندروز اومدید تذکر میدید بعدم اون خانم که به من گفته تو از داشتن عقل عاجزی چی؟؟؟؟من جواب حرفشو دادم به اونم تذکر بدید

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
@نی_نی_یار_شب   این کاربر حدخودشو نمیدونه بخاطر نوشتن یه کلمه به خودش اجازه میده توهین کنه لط ...

حالا بیسوادی انقد سوختن نداره میخواستی اول منو تگ نکنی ازم غلط املایی الکی بگیری بعددیدی ضایع شدی مثل بچه ها نی نی یاررو تگ میکنی آخی😅به هرکسی مثل خودش جواب میدم بی ادب

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
والا فامیل ما میگه، من فرش دستبافتم انداختم بازم سر میخوره

امکان نداره الان من خودم دستباف انداختم اصلا تکون نخورده انقدر سنگینه که سه نفر باید بکشه تا تکون بخوره

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍