2777
2789
عنوان

اولین بار که موهای صورتتونو برداشین با چه وسیله ای بود

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بار اول با موچین یدونه یدونه سیبیلامو ورداشتم😂

خب ۱۴ سالم بود مامانمم نمیذاشت بردارم و منم خیلیییی پر موام سیبیلام قشنگ سبز بودن خب. الانم اکثرا ژیلت میزنم چون دقیقا ۳ روز بعد بند درمیاد

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود

با ژیلت میزنید کوهاتون سفت نمیشه؟ 

من که با کندن مو مشکل دارم بشدت جوش میزنم خیلی هم پرمو هست صورتم میترسم ژیلت پشت سرهم موهامو بدتر کنه

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

بند... اون موقع پوست کلفت بودم ، موهای صورتم زیاد بود ولی کاملا بور بود، همیشه تو مدرسه بهم گیر میدادن فکر میکردن به صورتم دست میزنم، ولی چون آستانه تحمل دردم خیلی بالا بود اذیت نشدم... اما الآن حتی فکر کردن بهش تنمو میلرزونه

🖤

صورتت و تیره نکرده ؟ اگه خوبه ک منم بزنم 

نه اصلا ببین بستگی به پوستتم داره برای هرکی یه واکنش نشون میده حتی امکان داره شما جوش بزنی بستگی به پوست صورتت داره

بیخیال بدی های جهان بخند🦋