2777
2789
عنوان

چه قدر خداروقبول داری؟

635 بازدید | 118 پست

خدارو کجایی زندگیت دیدی؟

چه قدر قبولش داری؟

چه قدر بهش ایمان و اعتقاد داری؟

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا دیدمش و هر لحظه کنارم بوده خیلی جاها دیدمش و خیلی خیلی بهش اعتقاد دارم

اینقدر قبولش داری که بگه الان زندگیت رو ولکن برو تو بیابون؟

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم

خدا رو همه جای زندگیم تو تک تک لحظاتم میبینم و همیشه هوامو داره 

بهش ایمان دارم و تو زندگیم فقط و فقط تحت هر شرایط و موقعیتی امیدم به خدای خوبمه 

دوستت دارم عشق دلم❤M❤

همین الان هم هستش کنارم اون باید منو قبول داشته باشه و ایمان هم که بی نهایت 

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...
۱۰۰ درصد  خیلی چیزای اسلام رو قبول ندارم  اما خدا رو خیلی خیلی قبول دارم به شدت معتقدم ...

اینقدر هست که بگه بدون هیچی هیچی فقط لباس های تنت بری داخل جنگلی که فقط حیوان های وحشی هستن؟