2777
2789
عنوان

بالاغری زیادم چ کنم؟؟؟

195 بازدید | 29 پست

دوستان من۲۰ سالمه با۱۵۸ قد و۴۵ کیلو وزن شایدم کمتر😐

ب شدت لاغرم،بدنسازی رفتم،همه جورآزمایشم دادم وهیچ مشکلی جز تنبلی تخمدان ویکم زیادیه هورمون مردونه دیگ مشکلی ندارم

خوردوخوراکمم خوبه،نمیدونم چرااینقد لاغرم اصلاافتضاح😐😑

سینه ام از۶۰ ام کوچیکتره ودیگ نمیدونم چ کنم،شدم مضحکه خاص و عام

راهی دارین واسه یکم چاقترشدنم؟؟؟؟

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترعموم از شدت لاغری استخونهاش همه زده بود بیرون رفت دکتر تغذیه و بدنسازی دقیقا بعد ۲ سال اندامش عالی شده 

لاغرها برای رسیدن ب اندام ایده آل کمی سختی بیشتری دارن اما اگه همت کنن میتونن

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

فکر کنم با توجه به قدت فقط ۳تا۴کیلو وزن کم داری ،یه رژیم درست بگیر چاق میشی

سنت هم که بالا بره ناخودآگاه چاق تر میشی 

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
دخترعموم از شدت لاغری استخونهاش همه زده بود بیرون رفت دکتر تغذیه و بدنسازی دقیقا بعد ۲ سال اندامش عا ...

اخه نمیتونم ازپس هزینه هاش بربیام.همینطوریشم واسه دکترزنان ک میرم کلی خرج میکنم لعنتی یه مشکل نیس ک

احتمالا طبعتون سردوخشکه  شربت انگبین بخوریدسودازاست

شربت انگبین  از کجا بخریم

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
فکر کنم با توجه به قدت فقط ۳تا۴کیلو وزن کم داری ،یه رژیم درست بگیر چاق میشی سنت هم که بالا بره ناخو ...

نمیدونم