2777
2789
عنوان

بین دوراهی بدی گیر کردم

142 بازدید | 23 پست

سلام دوستان اگه ممکنه خواهرانه راهنماییم کنیدتو زندگیم به بن بست رسیدم و نمیدونم باید چکار کنم، من با مردی زندگی میکنم که حد وسط نداره یا بینهایت خوب یا بینهایت بده،گاهی به عرش میرسونه و گاهی به خفت وذلت،ازخوبیهاش این که هرچیزی بخوام در حد توان فراهم میکنه، به خواسته هام اهمیت میده و تو آسایشم، امامشکل جنسی داره، بچه دار نمیتونیم بشیم، بداخلاق و حساس و عصبی و بددهن، قبلا بهم خیانت کرده ، نمیدونم باید با چنین مردی چکار کنم، احساس میکنم تو این زندگی نابود میشم، تفاوت سنیمون هم زیاده.اگه بخوام جدا بشم زندگی سختی پیش رو دارم شاغل نیستم. ولی حداقل فکر میکنم آرامش داشته باشم

نمیشه مشاوره برین؟ شاید بیماری روحی دارن و با مشاوره درمان شدن؟ اینجوری بخواین جدا هم بشین پرونده داره 

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا بزرگه میبینه کمک میکنه منم خواهرم همچین زندگی داره تازه بدتر از شما ولی بچه داره اون الان پشیمونه از اینکه بچه داره چون باباش اونم اذیت میکنه نمیدونم به نظر من بچه بیاد تو این زندگیا خیلی گناه داره 

فقط یه دعا دارم...🌿خدا امید کسی رو ناامید نکنه:)⛓
عزیزم خدا بزرگه میبینه کمک میکنه منم خواهرم همچین زندگی داره تازه بدتر از شما ولی بچه داره اون الان ...

یازده ساله حسرت مادر شدن دارم ولی الان خوشحالم که نیست😭

خیلی سخته درک میکنم ولی باید درست کنی این زندگیو حالا یا با روانشناس صحبت کن  . یا دارو های ارام بخش بخوره  یه شربتی هم هست به اسم انتی سودا  میگن خیلی برا اعصاب خوبه روزی ۲قاشق با آبجوش

اصلا به هیچ عنوان قبول نمیکنه که مشاور بیاد

شما خودت برو پیش مشاور شرح بده اخلاقیاتشونو که لااقل مشاور بیماریشونو تشخیص بده و ب شما راهکار بده

اگر دیگه هر کاری کردی نتیجه نداد اونوقت ب طلاق فکر کنید

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
یازده ساله حسرت مادر شدن دارم ولی الان خوشحالم که نیست😭

الهییی عزیزممم خدا بزرگه بسپر به خدا اون بهتر میدونه خدایا ایشالا هروقت وقتش بود به این خانوم یه بچه بده .