sareban مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 عنوان حالم بده😭 282 بازدید | 18 پست شوهرم از توی کابینت قرص ضد بارداری پیدا کرد 😭 هر چی از دهنش در اومد بهم گفت بعد هم از ظهر تا الان رفته موبایلشم خاموشه هیچکسم ازش خبر نداره😭 دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 1399/10/20 | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگاااه عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 2836 شوهرت نفهمه!!!تو باید حامله شی بچه رو بزرگ کنی50درصد خواستش با اونهتمام بدبختیش واسه توعهاین رو خیلی محترمانه بهش بگو زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
تاراااااااا عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 7833 ولش کن خودش میاد میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
sareban مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 بدون اطلاعش میخوردی؟چرا؟و اون چرا ناراحت شده بچه میخواد؟ خبر نداشت میخورم خیلی وقته میگ بریم دکتر چرا ما بچه دار نمیشیم 😢 دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
sareban مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 شوهرت نفهمه!!! تو باید حامله شی بچه رو بزرگ کنی 50درصد خواستش با اونه تمام بدبختیش واسه توعه این ... به خدا دیوونه شدم از دستش دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
liiiiilim عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 2264 حق داره تو ویترین باش با ی متر خاک ،اما تستر بهترین برند نباش !!
sareban مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 ولش کن خودش میاد نگرانشم میترسم به مامانش بگم بیاد اینجا آبروم و ببره جلوی در و همسایه دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
sareban مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 بگو واسه کیستم میخوردم باور نمیکنه چون همش از زیر بچه دار شدن در میرفتم دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
titinar91 عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 2615 خبر نداشت میخورم خیلی وقته میگ بریم دکتر چرا ما بچه دار نمیشیم 😢 عزیزم بچه نداری اصلا؟چرا مخالف بچه دار شدنی شما شرایط رو ندارین؟
sareban مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 حق داره 😭 خب به حرفم گوش نمیداد مجبور شدم دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
sareban مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 عزیزم بچه نداری اصلا؟چرا مخالف بچه دار شدنی شما شرایط رو ندارین؟ نه بچه ندارم دارم درس میخونم خیر سرم آمادگی بچه دار شدن ندارم خودشم اینا رو میبینه 😢 دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
liiiiilim عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 2264 😭 خب به حرفم گوش نمیداد مجبور شدم دروغ خوب نیست خلاصه یجور همو با حرف زدن قانع میکردین تو ویترین باش با ی متر خاک ،اما تستر بهترین برند نباش !!
sareban مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 دروغ خوب نیست خلاصه یجور همو با حرف زدن قانع میکردین بخدا دروغ نگفتم من فقط مخفی کردم ازش چون اگه میفهمید دیگه نمیذاشت بخورم خیلی باهاش حرف زدم قانع نمیشد دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی