2777
2789
عنوان

حالم بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 18 پست
نگرانشم میترسم به مامانش بگم بیاد اینجا آبروم و ببره جلوی در و همسایه

فقط سکوت کن دعوات کرد تو هیچی نگو نزار کسی بفهمه دخالت کنن از الان پاشون باز چه به زندگیت بعدا که آروم شد خیلی دوستانه بگو دو طرفس انشالله شرایطم اوکی شدتونستم. آمادگی پیدا کردم وگرنه کیه که دلش نخاد مادر بشه فقط میخام بچه رو درست تربیت کنم

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
نه بچه ندارم دارم درس میخونم خیر سرم آمادگی بچه دار شدن ندارم خودشم اینا رو میبینه 😢

مردها گاهی زورگو و خودخواه میشن و شرایط رو درک نمیکنن الان هم زیاد پیگیرش نباش عصبیه خودش برمیگرده بشینین این موضوع رو با آرامش حل کنین براش توضیح بده که شرایطش فعلا نیست قرار نیست همیشگی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط سکوت کن دعوات کرد تو هیچی نگو نزار کسی بفهمه دخالت کنن از الان پاشون باز چه به زندگیت بعدا که آر ...

همه اینا رو بهش گفتم عزیزم 😭 بخدا من توی این شهر بی کس ترین آدمم 😢 خانواده خودشم پشتم نیستن نمیتونم هم درس بخونم هم بچه بزرگ کنم 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
بخدا دروغ نگفتم من فقط مخفی کردم ازش چون اگه میفهمید دیگه نمیذاشت بخورم خیلی باهاش حرف زدم قانع نمیش ...

با توجه به این تاپیک واقعا همسرت کاملا حق داره عصبانی باشه...پنهانکاری و دروغ هیچ تففاوتی نداره...میتونستی توضیح بدی خیلی اشتباه کردی...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭