2777
2789
عنوان

حق دارم یانه

299 بازدید | 25 پست

اعصابم داغونه دختر خواهر شوهرم تازه انگشتر براش اوردن عقد نکردن هنوز یاعالمه براش خرج کردن ولی من شش ساله عروسی کردم دریغ از یه چیز باارزش که دلمو بهش خوش کنم تازه ایرادم میگیرن از خانواده پسره که بیشتر نیاورده یا این چیه اورده خاک تو سرم  که اون موقع حرف نمیزدم فلان چیزو میخوام یا نمیخوام خاک توسرم میگفتم نمیخوام خدایا چرا اخه مگه من چی کم داشتم که اون جوری باهام رفتار کردن متنفرم ازشون😡😡

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق که مابوقتش نخواستیم الان یادمون میوفته .خانوادشونم شعورنداشتن خوبه بازنمیبینمشون.ولی مامانم میگه طرف خودش باید رسم بدون نه که بزور دختر بخواد.شوهرم درحدتوان خرید منم هیچی نمی گفتم 

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
حسودی. برای خیلیا پیش میاد. اونا لذت میبرن از خرید و مراسماشون. تو نشستی خون دل میخوری.برای منم اتفا ...

اره حسودم نمیتونم نباشم دارم دق میکنم میدونی واسه چی بیشتر اعصابم داغونه بخاطر حرفاشون ورفتارهایی که دارن میگن این چیه اورده باید بیشتر بیاره نمیدونم چه طور روشون میشه اینارو میگن اون موقع واسه من میگفتن نداریم والا سخته عزیزم 

برا منم کاری نکردن خاک بر سرا. ولش کن الکی غصه میخوری که چی؟ مگه ارزش تو به این چیزاس

اخ اگه بدونی چیا میاوردن واسم فقط واسه سطل اشغالی مناسب بود.باور کن سختمه نه خوب ولی ادم دوست داره اون موقع واسش خوب خرج کنن واسه دختر مردم ندارن ولی واسه دختر خودشون این حرفارو میزنن اعصابم به هم میریزه

حق که مابوقتش نخواستیم الان یادمون میوفته .خانوادشونم شعورنداشتن خوبه بازنمیبینمشون.ولی مامانم میگه ...

اره خاک توسرم که نمیخواستم روم نمیشد میگفتم زشته بدتر از خودم مادرم بود نمیزاشت خرید کنم خیلیم خوب میدونن ولی وقتی پول خرج کردن وسط باشه بلد نیستن پس چه طور واسه دخترای خودشون از مردم چیز میخوان هااا

عزیزم تعجب نداره.

اککککثر آدما خودشون خوبی نمیکنن ولی انتظار خوبی دارن. اینم مثل همون.

مادرشوهر ت اینا نخریدن که.یه نفر دیگه خریده.

اگه برا جاری ت خریده بودن، اون موقع ناراحتی داشت.

این بنده خدا که اصلاً مادرشوهرش یکی دیگه س.

تازه، همه دختر خودشونو عالی میدونن ولی دختر مردم تو چشمشون کمتره. اینا هم نوه خودشونو خوب میدونن. احساس میکنن لیاقتش بیشتره

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

این رفتار خییییییلی طبیعیه. خییییییلی.

کلا آدم ها از بقیه انتظار دارن، ولی میخوان خودشون تو زحمت نیوفتن.

پس چرا نمیگی که مادرشوهر ها از عروس انتظار کلفتی برا پسرشون دارن، از داماد انتظار غلامی برا دخترشون؟؟؟

عزیزم تعجب نداره. اککککثر آدما خودشون خوبی نمیکنن ولی انتظار خوبی دارن. اینم مثل همون. مادرش ...

چرا همشو خواهر شوهرم میخرید همش افتضاح یه روز از جلو مغازه ای که اون چیزارو برام خریده بود گفت همه ی  کادوهای تورو اینجا میگرفتم تو جام یخ زدم اگه بدونی چه مغازه ای واییی همه ی جنساش بنجول اخه چرا مگه من چن بود ولی حالا از هر چیزی بهترینشو میخوان تازه ایرادم میگیرن  بخدا سخته 😕😕

چرا همشو خواهر شوهرم میخرید همش افتضاح یه روز از جلو مغازه ای که اون چیزارو برام خریده بود گفت همه ی ...

عزیزمممممم

میگم خیلی طبیعیه که یه نفر موقع خرج کردن دلش نخواد خرج کنه ولی موقع دختر خودش بگه باید بهترین ها باشه.

اکثر ادما همینن..

نمیکنم اینطوری خوبه، ولی خییییییلی طبیعیه.

درمورد آدم های مختلف اککککثرا همینه، درجه ش متفاوته فقط.

آدمای کمی هستن که منصف ن.

باز خوبه برا شما یه چیزایی می‌خریدن. برا من که هیچی نمیخریدن و دو قورت و نیم شونم باقی بود.

یه بار فقط بعد مدت ها که هیچچچی نخریدن، مامانم زنگ زد گفت شب یلدا منتظرتون بودیم، اننننقدر مادرشوهر م به مامانم حرف های درشت زد، کم مونده بود فحش بده خدا شاهده. خییییییلی توهین کرد. 

خرید عروسی مم کلا پیچوندن. برا تو زرنگی کردن ولی برا من علنی بی احترامی کردن.

تازه من دانشجوی پزشکی بودم به قول خودشون شانس آوردن که من بله دادم به شوهرم

این رفتار خییییییلی طبیعیه. خییییییلی. کلا آدم ها از بقیه انتظار دارن، ولی میخوان خودشون تو زحمت ...

دقیقا ولی باز اعصاب خوردی داره

عزیزمممممم میگم خیلی طبیعیه که یه نفر موقع خرج کردن دلش نخواد خرج کنه ولی موقع دختر خودش بگه ...

کاش نمیخریدن دردش کمتر بود واسم میگفتم نخریدن ولی اگه بدونی واسه یه نو عروس چیا میاوردن منم روم نمیشد بگم خوب نیست میگفتم خوبه کاش ایراد میگرفتم.دقیقا منم خودشون باورشون نمیشد جواب بله بدم ولی خوب واقعا برام درکش سخته چرا اون طوری رفتار کردن موقع طلا خریدن دوتاش زیادی اومدازاونی که توافق کردیم خواهر شوهرم جلو همه از دستم دراورد انقد اعصابم داغون شد حابا واسه دختر خودشون که هنوز عقدش نکردن توقع طلا دارن اخه چرا چرا

حق داری 

بخدا اگه واسه دختر خواهر شوهر منم اینجوری بشه که مطمینم میشه میرم واسشون دعا میگیرم که هر چی بشه مادرشوهر و خواهر شوهرم خوشی نبینن

بسکه خون به دلم کردن سر جشن عروسی و خرید کردنش شعور نداشتن بگن ما رسم خرید نداریم یا الان دستمون تنگه بعدا واست خرید میکنیم صبح اومدن دنبالم بردنم بازار بعد شب برگشتیم فقط واسه خودشون خرید کردن باورت میشه یه جفت کفش واسه من خریدن فقط یه جفت کفش 

از هر نظر از دوماد سر بودم و هستم باورشون نمیشد بله بگم 

تنها خدا میتواند مرا قضاوت کند
اخ اگه بدونی چیا میاوردن واسم فقط واسه سطل اشغالی مناسب بود.باور کن سختمه نه خوب ولی ادم دوست داره ا ...

دقیقا خونواده شوهر منم همینطوری ان. ولشون کن. نمیخوام حرفای کلیشه ای بزنم که بزرگوار باش و فلان چون خودمم دلخوری دارم. فقط دیگه دوسشون ندارم و بهش فک نمیکنم. هنوزم رفتارشون درست نیس. اونکه دیگه گذشته و تموم شده