2777
2789
عنوان

حق دارم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 25 پست
حق داری  بخدا اگه واسه دختر خواهر شوهر منم اینجوری بشه که مطمینم میشه میرم واسشون دعا میگیرم ک ...

سرم داره میترکه بخدا حق من اونا نبود از خودم تعریف نمیکنم ولی حق نبود اون جوری رفتار کنن ولی عزیزم میدونی چیه من مقصر خودمم الانم دارم زجرشو میکشم دلم نمیومد شوهرم برام خرج کنه البته تقصیر شوهرمم بود میگفت ندارم منم دوسش داشتم نمیتونستم کاری کنم الانم بادیدن همچین رفتارهایی یاد گذشته میفتم واعصابم داغون میشه وخودمو سرزنش میکنم والا منم تعجب کردن بله گفتم میگفتن تروخدا راست میگین بیاییم 

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉
دقیقا خونواده شوهر منم همینطوری ان. ولشون کن. نمیخوام حرفای کلیشه ای بزنم که بزرگوار باش و فلان چون ...

امروز به زور خودمو کنترل کردم اخ چیا میگفتن خواستم حرف بزنم ولی پشیمون شدم ورفتم خونمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرم داره میترکه بخدا حق من اونا نبود از خودم تعریف نمیکنم ولی حق نبود اون جوری رفتار کنن ولی عزیزم م ...

حالا فرصت زیاده اصلا ناراحتی خودتو جلوشون بروز نده به وقتش جلو مادرشوهر دختره یا جاییکه همه اقوام شون جمع هستن یه تیکه کلفت بار خونواده شوهرت کن که نتونن جمعش کنن

تنها خدا میتواند مرا قضاوت کند
حالا فرصت زیاده اصلا ناراحتی خودتو جلوشون بروز نده به وقتش جلو مادرشوهر دختره یا جاییکه همه اقوام شو ...

گفتم شوهرم بیاد باهاش حرف بزنم وگله کنم یه خورده خالی شم

حالا فرصت زیاده اصلا ناراحتی خودتو جلوشون بروز نده به وقتش جلو مادرشوهر دختره یا جاییکه همه اقوام شو ...

مثلا بگو همون کار درستو شما کردی که واسه عروست خوب خرج کردی یه تیکه طلای اضافه رو ا. دستش نکشیدی دربیاری ایشالا عروستون قدردان میشه بعدم با لبخند بگو خوشبخت بشن الهی

گفتم شوهرم بیاد باهاش حرف بزنم وگله کنم یه خورده خالی شم

نه نه اصلا با سیاست عمل کن

یه جا که واقعا جاش باشه ها قشنگ بزن تو چشمشون بعدم زیاد کشش نده و با شوخی ختم به خیرش کن

مثلا بگو همون کار درستو شما کردی که واسه عروست خوب خرج کردی یه تیکه طلای اضافه رو ا. دستش نکشیدی درب ...

تورو خودشون گفتم میگن خوب زیاد بود نداشتیم منم اینجوری😕

مثلا بگو همون کار درستو شما کردی که واسه عروست خوب خرج کردی یه تیکه طلای اضافه رو ا. دستش نکشیدی درب ...

خیلییی حس بدی بود شاید هر کی جای من بود قبول نمیکرد وهمه چیو به هم میزد ولی من نتونستم دوست داشتم

چرا حسرت میخوری که کار خوب انجام دادی حتی اگه بقیه اینو نفهمن

دست خودم نیست اعصابم خورد میشه وقتی واسه من میگفتن نداریم حالا واسه دختر خودشون چیزهای انچنانی میخوان تازه ایرادم میگیرن ولی من مقصر خودمم خیلیییییی قانع بودم اونام سواستفاده کردن😕😕😕