2777
2789
عنوان

فقط۳۰ ساله ها بیان .....

421 بازدید | 37 پست

سلام لطفا تجربه ای از از۲۰ تا ۳۰ سالگی دارین میشه بگین ،من الان ۲۴ سالمه یا پسر دو ونیم ساله دارم ،ازالان احساس پیری دارم انگیزه ندارم برم ادامه بدم واسه زبان ودرسم....بنظرتون تو این سن بیشتر بفکر چ کاری باشم بهتره ک حداقل ۳۰ سالگی راضی بوده باشم از ۱۰ سال گذشتم یعنی از ۲۰ سالگی ب بعد .

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حال کن

منظورت از چ بابت ؟مثلا برم درس بخونم ....شغلی وهنری یاد بگیرم یا بمونم خونه روی مبل وفقط فیلم ببینم تمام روز😁؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

تو حال زندگی کن....گذشته گذشته...آینده هنوز نیومده.اگه بتونی آرایشگری یاد بگیری عالیه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
ادامه تحصیل باشگاه رفتن و تناسب اندام و یادگیری زبان انگلیسی

باید اول المانی رو یاد بگیرم بخاطر پسرم هنوز زبان رو کامل یاد نگرفتم ....ورزش هم‌خیلی اراده ام ضعیفه ولی ب این فکر میکنم اگه الان ورزش ورژیم بگیرم حداقل چند سال دیگه با کلی چربی انباشته شده حسرت نخورم ....

منظورت از چ بابت ؟مثلا برم درس بخونم ....شغلی وهنری یاد بگیرم یا بمونم خونه روی مبل وفقط فیلم ببینم ...

با زندگیت  و شوهرت و بچت حال کن   کنارشم  یه هنر رو دنبال کن

خدایا عاشقتم