2777
2789

لیزر ضرر داره؟

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خواهر هزینه بالا داره

من میترسم رو تخمک تاثیر بزاره نرفتم.ممنون که گفتی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
من میترسم رو تخمک تاثیر بزاره نرفتم.ممنون که گفتی

فدات من که با روغن بادوم وزیتون هر شب چرب کردم ترک هارو بعد با یه تیکه نایلون میپوشوندم روش بعدشم حوله داغ میزاشتم الان بهتر شدن روغن کرچک هم عالیه

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....

یه کرم خیلی خوب گرفتم ک ترکارو صد درصد میبره واسه خودم برده برگردم خونه برات عکس میگیرم میفرستم امیدوارم که واسه توهم خوب باشه 

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
یه کرم خیلی خوب گرفتم ک ترکارو صد درصد میبره واسه خودم برده برگردم خونه برات عکس میگیرم میفرستم امید ...

وااااي

جدي ميگي ؟؟😭☹️

من خيلي دلم مي خواد ترك پشتم و كشاله رونم از بين بره

بهم خبر بده 

وااااي جدي ميگي ؟؟😭☹️ من خيلي دلم مي خواد ترك پشتم و كشاله رونم از بين بره بهم خبر بده 

الان برات عکس میفرستم 

خیلی خوبه من خودم ترک شدید از نوجوانی داشتم اصلا قاچ قاچ شده بود پوستم اینو زدم خیلی عالی بود خوب شده فقط باید حسابی ماساژ بدی

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون

https://uupload.ir/files/bwib_14827.jpg

https://uupload.ir/files/bwib_14827.jpg

بزن رو لینک کپی کن رو نوار جستجو برات میاره

كجا داره بخرم ؟؟ قيمتش چنده ؟ واقعا راضي بودي ؟ كيي بهت معرفي كرد ؟

از داروخونه بخر من خیلی راضی بودم میگم ک اصلا پوستم حالت قاچ خورده بود رفتم پیش دکتر هنجنی داخل شیراز. معروفه به پنجه طلا. بعد از هفت ماه نوبتم شد، خیلی نوبتاش طولانین و الحق که خوب بود