2821
2789

واریس یکی از مشکلات رایجی است که خانم‌ها و آقایان زیادی را اذیت می‌کند. از آنجایی که واریس به شکل رگ‌های عنکبوتی شکل معمولا روی پا ظاهر می‌شود، ظاهر پا را تحت تأثیر قرار می‌دهد و به همین جهت بسیاری از افراد به دنبال درمان این واریس ها هستند و روش‌های مختلفی را برای خلاصی از شر این رگ‌های عنکبوتی ریز و درشت، امتحان می‌کنند.

اسکلروتراپی چیست؟

اسکلروتراپی یک روش درمانی مفید برای واریس است که توسط پزشک متخصص قلب و عروق در کلینیک‌های تخصصی قلب و عروق انجام می‌شود. برای این منظور پزشک محلولی را به صورت مستقیم در رگ‌های واریسی تزریق می‌کند که باعث می‌شود مسیر خون عوض شده و در یک رگ سالم ادامه پیدا کند. رگ آسیب دیده هم به مرور زمان جذب بافت طبیعی پوست می‌شود.

مراقبت‌های لازم قبل و بعد از انجام اسکلروتراپی

به طور کلی تعداد جلسات درمانی اسکلروتراپی به میزان پراکندگی رگ‌ها و تشخیص پزشک بستگی دارد. با این حال برخی از مراقبت‌های مربوط به انجام این روش عبارتند از:

• استفاده از جوراب واریس ۲۴ ساعت بعد از انجام اسکلروتراپی
  • مصرف استامینوفن اشکالی ندارد اما مصرف داروهای ضدالتهابی مانند آسپرین و ایبوبروفن حتما باید با تجویز و تشخیص پزشک باشد.
  • به مدت دو روز پس از انجام اسکلروتراپی بهتر از حمام با آب داغ، شنا و قرار گرفتن در معرض نور آفتاب جلوگیری شود.
  • برای جلوگیری از لخته شدن خون، شخص بهتر است فعالیت داشته باشد اما انجام فعالیت‌های سنگین مثل وزنه برداری و دویدن ممنوع است.

این روش برای چه کسانی توصیه نمی‌شود؟

قبل از انجام اسکلروتراپی حتما باید با پزشک قلب و عروق مشورت کرده و در صورت تایید او این روش را انجام داد. همچنین به طور کلی انجام این روش برای خانم‌های باردار، خانم‌هایی که بچه شیر می‌دهند و افرادی که در رگ‌های زیرین پایشان، لخته‌ی خون یا التهاب دیده می‌شود، توصیه نمی‌شود.

آیا اسکلروتراپی درد دارد؟

اسکلروتراپی یک روش بی‌خطر و بدون درد برای درمان واریس پا محسوب می‌شود. با این حال گاهی اوقات ممکن است با کمی سوزش و گزگز در رگ‌ تزریق شده همراه باشد؛ به خصوص اگر محلولی که پزشک تزریق می‌کند به بافت‌های اطراف رگ نشت کند، با کمی سوزش همراه است.

از جمله عوارض این روش می‌توان قرمزی، التهاب، خارش، سوزش، هاله‌های قهوه‌ای در محل تزریق و احساس کمی درد اشاره کرد. با این حال این عوارض موقتی هستند و در عرض مدت کوتاهی از بین می‌روند.

درباره اسکلروتراپی بیشتر بخوانید

سلام

دکتر ابراهیمی نیک با استفاده از لیزر و RF این عمل رو در مطب سرپایی انجام میدن این هم لینکش هست

https://www.dr-ebrahiminik.com/cat/details/105/درمان-واریس-با-استفاده-از-روش-لیزر-آر-اف-(RF)

بسیار عالی و راحت درمان میشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام من دیروز حین اسکلروتراپی سرفه های شدیدی گرفتم طوری که نفس نداشتم و بعد سرم شروع کرد به داغ شدن توانایی حرکت نداشتم دکتر یه آمپول عضلانی زد و بعد بیست دقیقه همه ی علائم از بین رفت ولی سوزش،شدید درگلوم احساس میکنم کسی هست که چنین تجربه ای داشته باشه منو راهنمایی کنه میترسم بازم برام اتفاق بیفته

سلام من دیروز حین اسکلروتراپی سرفه های شدیدی گرفتم طوری که نفس نداشتم و بعد سرم شروع کرد به داغ شدن ...

سلام خوب هستین

ببخشید خوب شدین؟ 

منم واریس دارم به نظرتون اسکلروتراپی خوبه؟ 

سلام خوب هستین ببخشید خوب شدین؟  منم واریس دارم به نظرتون اسکلروتراپی خوبه؟

سلام واریس رو درمان کردید شما ؟؟؟

همسرم واریس شدید داره موندیم چ روشی رو انجام بده که برگشت نداشته باشه 

کاربری دست منو خواهرمه🫡
سلام واریس رو درمان کردید شما ؟؟؟ همسرم واریس شدید داره موندیم چ روشی رو انجام بده که برگشت نداشته ...

سلام عزیزم اقدامی نکردم . ببین یه دکتر هست تو کرمانشاه دکتر صبحیه . خیلی تعریفش هست . تونستید نوبت بگیرید 

سلام عزیزم اقدامی نکردم . ببین یه دکتر هست تو کرمانشاه دکتر صبحیه . خیلی تعریفش هست . تونستید نوبت ب ...

از آرش محمدی توفیق تهران وقت لیزر گرفتیم اونم یه پا بیست میلیون تازه قبل عید ولی چون کار همسرم سوپر مارکت کل فروشش قبل عید هست انداختیم بعد از عید که گفتش قیمت یعد عید تغییر میکنه 

ما کرمانشاه آشنایی نداریم حداقل تهران به اقوام نزدیک تریم خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد 

کاربری دست منو خواهرمه🫡
از آرش محمدی توفیق تهران وقت لیزر گرفتیم اونم یه پا بیست میلیون تازه قبل عید ولی چون کار همسرم سوپر ...

انشاءالله خوب بشن عزیزم 

ولی فکر کنم اسکلروتراپی بهتر از لیزر باشه حالا در موردش تحقیق کنید

مال منم مونده خیلی بدشده

سلام عزیزم

شما بعد از اسکلروتراپی پاتون رو خاروندید؟ یا مالیدید؟

من پریروز انجام دادم دکتر به من گفت اصلا نخارون چون جاش لک میشه

شما بعدش جوراب واریس پوشیدید؟ به مم نگفت بپوشم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز