الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است. ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
من 64 کیلو بودم. افسردگی شدید گرفتم و بخاطر مصرف داروهای افسردگی الان 80 کیلو شدم😭 تصمیم گرفتم لاغ ...
عزیزم ما گروه داریم بهت لینک میدم سریع بیا بخاطر این خیلی شلوغ نشه لینک و زود عوض میکنم
اونجا با هم حرف میزنیم به هم انگیزه میدم و.... 😊
امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است. ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!