2777
2789
عنوان

قرص لاغری گلوریا

240 بازدید | 11 پست

من ۸ کیلو اضافه وزن دارم.خواهرام گلوریا رو مصرف کردن و راضی هستن.ولی من قرص های اعصاب استفاده میکنم،مثل سیتالوپرام و کلونازپام...میخواستم بدونم آیا کسی میدونه تداخل داره یا نه؟!

عزیزم بزن تو‌ نت برات میاره تا جایی که میدونم با داروی تیروئید تداخل داره

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قرصا خیلی قوین که!! عزیزم قرص اعصاب مثل مواد میمونه تا آخر عمر باید بخوری هر بار هم دوزشو ببری بالا چون بدن به دوز قبلی عادت کرده..طب سنتی خیلی راهکارهای خوبی داره🤷🏼‍♀️ کلا خوردن قرص شکم میاره 😕

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
این قرصا خیلی قوین که!! عزیزم قرص اعصاب مثل مواد میمونه تا آخر عمر باید بخوری هر بار هم دوزشو ببری ب ...

واقعا شکم میاره ؟؟ 

پس بگو چرا این شکم بیصاحاب همیشه هست هیچ وقتم اب نمیشه😱😭😭😭😭

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

واقعا شکم میاره ؟؟  پس بگو چرا این شکم بیصاحاب همیشه هست هیچ وقتم اب نمیشه😱😭😭😭😭

بله چون اطرافیانم که قرص اعصاب میخورن شکم پیدا کردم

سعی کن کم کم کمش کنی بعدم کلا بزارین کنار،از راه طب سنتی برای آرامش روحی و جسمیتون استفاده کنید😊

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
بله چون اطرافیانم که قرص اعصاب میخورن شکم پیدا کردم سعی کن کم کم کمش کنی بعدم کلا بزارین کنار،از را ...

من قرص عصاب استفاده نمیکنم فقط قرص اعصاب شکم میاره؟؟ من فکر کردم همه ی قرص ها رو گفتی

خخ 

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

من قرص عصاب استفاده نمیکنم فقط قرص اعصاب شکم میاره؟؟ من فکر کردم همه ی قرص ها رو گفتی خخ 

بله همه قرص های شیمیایی شکم میارن ولی قرص اعصاب علاوه بر اضافه وزن زیاد و شکم آوردن یه تاثیر مخرب دیگه ای که میزاره به مرور زمان آلزایمر میاره😕

این قرصا خیلی قوین که!! عزیزم قرص اعصاب مثل مواد میمونه تا آخر عمر باید بخوری هر بار هم دوزشو ببری ب ...

دقیقا،هر کاری میکنم رژیمم میگیرم لاغر نمیشم.نهایت ۱ الی ۲ کیلو کم میکنم..قرص های اعصاب پف میاره

من قبل از بارادای 20 کیلو اضافه وزن داشتم از قرص های لاغری هم خیلی می ترسیدم اما دوستم از جایی گرفته بود و راضی بود منم استفاده کردم یه دوره ایزی اسلیم گرفتم اشتهام رو کاملا از بین برده بود و انرژی خوبی داشت کلا خونه تکونی عید رو تو یه روز انجام دادم دیگه خخخ

بعدش دیگه ایزی اسلیم نبود یه دوره گلوریا گرفته کلا دوماهه تونستم به وزن مناسب برسم اگه دوست داشتید خودتون از لینک زیر اقدام کنید من که راضی بودم انشالله شما هم به نتیجه دلخواه برسید البته اینستاگرام هم پیج دارند.

خانم یزداندوست

09309782427

ادرس کانال و اینستاگرام  باربی باش

barbibash