2777
2789

لطفا جواب بدید واقعا تاثیر دارع؟

تعداد رای : 12
نظرسنجی
ارررررهههه
5
41%
نه خیرم
3
25%
نمیدونم ولی به نظرم دروغه
2
16%
من تو فامیل دیدم که تاثیر داشته
2
16%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر چی میخواستم بخورم سرچ میکردم دوماه قبل اقدام فقط خوراکی قلیایی میخوردم مثلا سرچ میکردم انار اگه قلیایی بود میخوردم اگه اسیدی بود نه

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

ببخشید استارتر بچه ها من بی چک ایرانی گذاشتم امروز منفی بود نواری دیروز بی بی چک خارجی گذاشتم بعد از 7دقیقه هاله خیلی کم رنگ افتاد الان نمیدونم چی کارکنم  2روز دیرکردم بازم صبر کنم 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
درسته که مرد باید اسیدی بخوره و زن قلیایی؟

نه من فقط خودمو در نظر گرفتم خودم رژیم پسر گرفتم پسرم شد

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
من نیت کردم خدایا بچه اولم پسر و دومی دختر باشه که اونم شد

من همیشه سه تا بچه خواستم از خدا دوتا پسر و یه ته تقاری دختر که داداشاش براش دنیارو زیرورو کنن😍😍😍

حالا الان یه دونه پسر دارم و این دومیمه که فعلا جنسیتش معلوم نیست

من همیشه سه تا بچه خواستم از خدا دوتا پسر و یه ته تقاری دختر که داداشاش براش دنیارو زیرورو کنن😍😍😍 ...

آوای منم اینطوری میخوام😍😍

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)