2777
2789

کلا با شوهرم مشکل دارم و همیشه دعوا و بحث داریم و تو هر بحث هم میگه طلاقت میدم یا برو خونه بابات ،باید جدا بشیم و از این حرفا ،یه ‌پسره ده ماهه دارم دو روزه فهمیدم هفت هفته باردارم و شوکه شدم حالا شوهرم میکه باید بندازیش،تر خدا راهنماییم کنید چیکار کنم 

شما ک اختلاف دارید باید جلوگیری می‌گردید ک این اتفاق نیوفتاده واقعا سقط بچه هم خیلی گناه داره 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نکن گناه داره

من اگر می دانستم زندگی دایره ایست که باید در آن چرخید و رقصید و کامی از لذت هایش گرفت. هرگز نه می جنگیدم و نه کسی را از خود می رنجاندم و نه به هر اتفاق خوب ؛ با تردید نگاه می کردم.🌱

به نظر من با وجود بچه ده ماهه و اینهمه دعوا و بی درکی شوهرت یه طفل معصوم دیگرو بدبخت نکن

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

دقیقا یک سال ونیم پیش من توهمین شرایط بودم مثل تو

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️