2777
2789
عنوان

دو روزه فهمیدم باردارم شوهرم میگه باید سقطش کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی زندگی خوبی ندارین بچه نیارین اون بچه چ گناهی کرده باید تواین زندگیا بدبخت باشه 

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧

خیلی از حرفم شرمنده م پیش خودم ولی اگه امیدی نداری به این زندگی سقط کن اون بچه بیاد و عذاب بکشه فایده ش چیه.

جلوگیرتم سفت و سخت کن خیلی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم میدونم سخته ولی اون الان هنوز سیستم عصبیش هم درست تشکیل نشده  بعدا ب دنیا بیاد از دست ای ...

عاشق پسرمه ها ،هیچی واسش کم نمیزاره ،ولی خوب همین که همش دعوا داریم خودش اذیت کنندس واسه بچه

چه راحت دستور آدم کشی میدی

آدم ؟! 

دستور مرگ پسر ده ساله با دو متر قد و دست و پا و قلب و عقل رو ک بر اثر اختلاف و طلاق خودکشی کرده رو کی داده؟!کسی ک زندگی کرده نفس کشیده مزه هارو تجربه کرده قشنگیا و زشتیای دنیا رو دیده 

با یه اسپرم و تخمک مقایسه میکنی؟!

قلب بیست ساله از کار افتاد 

این ک ۸ هفتست

من نمیدونم چجوری بعضیا راحت میگن بچه رو بکش، شما زندگیتون بهم ریخته باشه میرین بچه هاتونو میکشین، خد ...

بچه نیست اخه اون یه رویانه ک تازه ۷ هفته ست 

وگرنه کی نوزاد یا کودک خودشو میکشه؟؟؟حالت خوبه؟

خیلی واسم سواله با این همه اختلاف و ناراحتی چطوری میل و رغبت به رابطه دارید اونم بدون جلوگیری!

نمیشهدقضاوت کرد عزیزم.دوست من ایودی داشته

هنوز تو زندگی شوهرش.میگه با دعوا رابطه داریم.مثلا میگه نمازت قبول نی و راضی نیستم

میگه منم مجبوری و هولی 

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
من نمیدونم چجوری بعضیا راحت میگن بچه رو بکش، شما زندگیتون بهم ریخته باشه میرین بچه هاتونو میکشین، خد ...

ما بچه دار نمیشیم

من بعد ۷ ۸ سال بچه اوردم فقط به خاطر اینکه شرایط مالیم خوب شه تا بچه م عذاب نکشه.

اون بچه هنوز روح نداره البته که سقط زشته بده ولی بهتر از اینه دنیا بیاد و هر روز شکنجه روحی بشه و با کلی خلا تربیتی تو ی جو داغون بزرگ بشه و همین رفتارو با همسرش با بچه ش ادامه بده و این زنجیره ی غلط سالیان سال ادامه پیدا کنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

وای سقط نکنی ها

ببین سقط کنی از اینی که هستی بدبخت تر میشی

یکی از گناه هایی که صریح توی قران خدا گفته نمیبخشم قتل نفس هست

تو سقط نکن خدا کمکت می کنه .. به خدا راست میگم 

الان حوصله ندارم برات توضیح بدم 

اما 

سقط نکنننن