کلا با شوهرم مشکل دارم و همیشه دعوا و بحث داریم و تو هر بحث هم میگه طلاقت میدم یا برو خونه بابات ،باید جدا بشیم و از این حرفا ،یه پسره ده ماهه دارم دو روزه فهمیدم هفت هفته باردارم و شوکه شدم حالا شوهرم میکه باید بندازیش،تر خدا راهنماییم کنید چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی زندگی خوبی ندارین بچه نیارین اون بچه چ گناهی کرده باید تواین زندگیا بدبخت باشه
فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩👧
دستور مرگ پسر ده ساله با دو متر قد و دست و پا و قلب و عقل رو ک بر اثر اختلاف و طلاق خودکشی کرده رو کی داده؟!کسی ک زندگی کرده نفس کشیده مزه هارو تجربه کرده قشنگیا و زشتیای دنیا رو دیده
من نمیدونم چجوری بعضیا راحت میگن بچه رو بکش، شما زندگیتون بهم ریخته باشه میرین بچه هاتونو میکشین، خد ...
ما بچه دار نمیشیم
من بعد ۷ ۸ سال بچه اوردم فقط به خاطر اینکه شرایط مالیم خوب شه تا بچه م عذاب نکشه.
اون بچه هنوز روح نداره البته که سقط زشته بده ولی بهتر از اینه دنیا بیاد و هر روز شکنجه روحی بشه و با کلی خلا تربیتی تو ی جو داغون بزرگ بشه و همین رفتارو با همسرش با بچه ش ادامه بده و این زنجیره ی غلط سالیان سال ادامه پیدا کنه