2777
2789
عنوان

سوزش بعد از نزدیکی

565 بازدید | 41 پست

سلام دوستان، من احساس میکنم جدیدا دچار خشکی واژن شدم. و زمان رابطه لبه های واژنم پوست روش دچار سوزش میشه. ترشحات بد بو یا بد رنگم ندارم که بگم عفونته. به نظر شما چی استفاده کنم خوب بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تغذیه ت بده

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

دوباره آخر شب شد

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!

عفونت قارچی داری گلم

پمادیاقرص واژن استفاده کن

کاربری ششم😐دیگه ازترکیدن حراسم نیس پس بامن بحث نکن😏خدایادنیات ته ته ته نامردیه😔😔😔      خدایاازگناهانم بگذر،،همانگونه ک ازارزوهایم گذشتی😪💔
پماد چی؟

بروداروخونه بهت میده من اسمشو یادم نیس

کاربری ششم😐دیگه ازترکیدن حراسم نیس پس بامن بحث نکن😏خدایادنیات ته ته ته نامردیه😔😔😔      خدایاازگناهانم بگذر،،همانگونه ک ازارزوهایم گذشتی😪💔