2777
2789
من یه چک رو برگشت زدم اونی که چک رو داده بهم دو باب مغازه داشت که سندشون دست نویس هست همچنین زمین چی ...

اولا که سند دست نویس اونقدر معتبر نیست و اون سند باید حتما ثبت میشده و میشه گفت سند دست نویس اعتبار لازم رو نداره و اون املاک رو به راحتی میشه از چنگ اون آقا درآورد.

قولنامه هم اگه پشت نویسی شده ی  قولنامه رسمی  باشه معتبر هست

یعنی انگار اون اقا اصلا اون املاک رو نداره!چه برسه به اینکه بتونه  بزنه به نام شخص دیگه ای!

و فک کنم اگه اون شخص اینکارو هم کرده باشه و تو دادگاه مشخص بشه از زمان شکایت و اون اقا با آگاهی به اینکه  چکش برگشت خورده اینکارو کرده باشه،قابل پیگیری هست

و اینم بگم که من ترم ۳ حقوقم و اطلاعاتم اونقدر کافی نیست و اینا چیزاییه که  میدونم،بهتره از یه وکیل بپرسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سند ثبتی باشه که پاش گیره ولی اگه سند ثبتی نداشته باشه نمیتونین کاری کنین

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
سند هاش دست نویس هست اما بنام خودشه؛؛؛یعنی هیچ راهی ندارن ثابت کنم اینها مال خودشه؟؟؟؟

از ثبت ساناد استعلام میگیرن مگه اینکه کپی از اون سند داشته باشین شاید بشه کاری کرد

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
اگه سند ثبتی باشه که پاش گیره ولی اگه سند ثبتی نداشته باشه نمیتونین کاری کنین

حتی اگه با بنگاه زد و بند کنن هم میتونن کاری کنن؟؟اخه من شنیدم هر ملکی خرید فروش بشه یا هر چی بنگاه باید به دارایی اطلاع بده

من کپی برابر اصل دارم از اسناد 

پس قابل استناده ولی خب میتونه یه قولنامه با تاریخ قبل جور کنه 

پس قابل استناده ولی خب میتونه یه قولنامه با تاریخ قبل جور کنه 

همون قولنامه با تاریخ قبل یعنی منظورتون جعله؟؟؟مشخص نمیشن توسط کارشناس دادگاه؟؟؟یا اینکه تو بنگاه انجام بدن که اونم پرسیدم میگن بنگاه هر معامله ای انجام بده باید به دارایی اطلاع بده مثل سابق نیست

همون قولنامه با تاریخ قبل یعنی منظورتون جعله؟؟؟مشخص نمیشن توسط کارشناس دادگاه؟؟؟یا اینکه تو بنگاه ان ...

حتی قولنامه دست نویس هم میتونن بنویسن ولی میتونین درخواست کارشناسی کنین تاریخ نوشتنشو درمیارن حدودی که تازست یا قدیمیه البته همه چی بستگی به وکیل و قاضیتونم داره