2777
2789
عنوان

چرا اخه انقدر فرق بین بچه ها

585 بازدید | 28 پست

سلام 

چرا اخه انقدر بین بچه ها فرق میذارن الان پدر من میخواد برا اون خواهرم ماشین ظرفشویی بگیره درصورتیکه اون خواهرم هم عقده هنوز نرفته سر خونه زندگیش اونوقت برا اون نگرفته اونوقت این یکی که بی احترامی میکنه اصلا محل بابام نمیده به خدا حتی به پدرم هم سلام نمیکنه کلا بی ادبی میکنه دعوا راه میندازه بخدا اومد خونه ما دعوا راه انداخت در مارو شکست پرو پرو گفت تقصیر خودتونه بعد از چند ماه معدرت خواهی هم نکرد 

حالا بنظرتون من به پدرم بگم چرا برا اون خواهرم گرفتی و برا ما دوتا نگرفتی در صورتی که خدا شاهده ما اصلا بی احترامی نکردیم به پدرم 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم مادربزرگ منم بین بچه هاش خیلی چشم فرق میزاره مادرمناکه اصلا دوست نداره یه دخترداره وپسراخریشامیخادبراشون بمیره یه بایدپشت مادرم میگفت انشالله کرونا بگیره.به مادرم خیلی کم جهزیه دادولی به خالم بیشترداد

حتما چون یه بار شکست خورده بابات مراعاتشو میکنه

خوب چرا برا اون خواهدم نگرفته اونم عقده هنوز نرفته سر خونه زندگیش 

من ففط منظورم اینه که چرا اخه باید فرق بذاره 

ای خواهر تا بوده همین بوده هر کی پرو تر وطلبکارتر عزیزتره خانواده منم دقیقا همینن از دستشون خسته شدم تا گیر میکنن همش منو شوهرم باید بدوییم دنبال کارهاشون اما جاهای دیگه عزیزدلشون خواهرها وبرادرم هستن از کارهاشون بگم شاخ درمیارین 

چی بگم.حتما از اوناس که بر پدر و مادر تسلط دارن😊

بی ادبی میکنه بی احترامی میکنه بخدا اعصاب ادمو بهم میریزن بخدا من خودم به شخصه خیلی سختی کشیدم اونوقت برا اون باید اونجوری کنه 

ای خواهر تا بوده همین بوده هر کی پرو تر وطلبکارتر عزیزتره خانواده منم دقیقا همینن از دستشون خسته شدم ...

بخدا دقیقا منم همینه خیلی ببخشیدا خر حمالیاش مال منه و اون یکی خوشگذرونی و چیزای دیگه بدای اونکه بی ادب تره

فکر کردی بگی چی میشه حرف خودشونا میزنند

خوب اخه چرا باید انقد فرق بذارن بخدا دلم برا اون خواهرم میسوزه و برای خودم 

بخدا دقیقا منم همینه خیلی ببخشیدا خر حمالیاش مال منه و اون یکی خوشگذرونی و چیزای دیگه بدای اونکه بی ...

آخ که گل گفتی درکت میکنم چون دقیق شرایط ما هم همینه دلم نمیخواد اصلا باهاشون حرف بزنم کاش میشد فراموشم کنن دیگه نه بهم زنگ بزنن نه سراغی ازم بگیرن همش باعث سر شکستگی ادم  هستن و ارامش زندگیمون بهم میزنن

آخ که گل گفتی درکت میکنم چون دقیق شرایط ما هم همینه دلم نمیخواد اصلا باهاشون حرف بزنم کاش میشد فرامو ...

دقیقا بخدا دوست دارم نرم دیگه خونشون از اون ور میگن نداریم از اون ور میگن این و بگیریم اون و بگیریممبل ۴۰ تومنی بگیریم