2777
2789
عنوان

چرا اخه انقدر فرق بین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 28 پست
من سه تا بچه دارم اعتراف می کنم یکی رو بیشتر دوست دارم چون مدام قربون صدقه م میره و حرفای قشنگ میزنه ...

بخدا خیلی بده باعث میشه از پدر و مادر دور بشه ادم و ضده بخدا اصلا دوست ندارم برم خونه پدر و مادرم از بس که من هر کاری میکنم پیش چشمشون کوچیک کارای ما اونوقت کار اون یکی خیلی بزرگ و خوب 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
دقیقا بخدا دوست دارم نرم دیگه خونشون از اون ور میگن نداریم از اون ور میگن این و بگیریم اون و بگیریمم ...

ندارمشون برای ماست مثلا ما از پدرم زمین خریده بودیم بعد به زمین پشتی عبور دادیم عوضش ۳۵۰متر زمین گرفتیم مادرهر روز زنگ میزد اه وناله که نصفش باید بدی پدرت ما نداریم فلان فلان باز شوهرم دلش سوخت گفت باشه دقیقا نصف و از ما گرفتن جلو چشم مادادن به برادرزاده ام چند وقت بعد همین ماجرا واسه خواهرهام اتفاق افتاد ۱۰۰۰متر از طرف گرفتن بعد به مادرم گفتم چرا از اونا نمیگیری میگه اونا نمیدن دعوا میشه بزار بخورن  نوش جونشون بابات میگه  نمیخوام یعنی جلوی شوهرم نابود شدم انگار من فقط بچشون نیستم حالا خواهرهام وشوهر هاشون اصلا تحویلشون نمگیرن بدجوری دلمو شکوندن این فقط یه چشمه از کارهاشونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارمشون برای ماست مثلا ما از پدرم زمین خریده بودیم بعد به زمین پشتی عبور دادیم عوضش ۳۵۰متر زمین گرف ...

بخدا سخته میدونم ادم حرصش میگیره احساس میکنه بچه یتیمه ادم یا اصلا مال اون خانواده نیست 

بخدا سخته میدونم ادم حرصش میگیره احساس میکنه بچه یتیمه ادم یا اصلا مال اون خانواده نیست 

تا حالا فکر میکردم فقط خانواده من اینجورین امشب دیدم کسایی دیگه مثل منم هستن خیلی سخته همش باعث میشن جلو شوهرم خجالت بکشم و کوچیک بشم

تا حالا فکر میکردم فقط خانواده من اینجورین امشب دیدم کسایی دیگه مثل منم هستن خیلی سخته همش باعث میشن ...

دقیقا باعث میشن ادم یا با شوهرش جرو بحث کنه یا سرکوفت بشنوه اخه چرا خدایی منم اگه دوتا بچه داشته باشم فکر نکنم انقد فرق بذارم بینشون

دقیقا باعث میشن ادم یا با شوهرش جرو بحث کنه یا سرکوفت بشنوه اخه چرا خدایی منم اگه دوتا بچه داشته باش ...

دقیا تمام دعوا وجر وبحثی که من با شوهرم دارم فقطططط بخاطر کارای ایناست

دقیا تمام دعوا وجر وبحثی که من با شوهرم دارم فقطططط بخاطر کارای ایناست

بخدا نمیدونم چ فکری میکنن که فرق میذارن شاید بخاطر اینکه ماها زیادی مطلوم هسنیم 

متاسفانه هر کسی یه مشکلاتی داره کاش مشکل منم همینای که شما میگین بود 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
متاسفانه هر کسی یه مشکلاتی داره کاش مشکل منم همینای که شما میگین بود 

آخه چرا هرکسی بی ادب تره بیشتر بهش بها میدن 

آخه چرا هرکسی بی ادب تره بیشتر بهش بها میدن 

دقیقا همینطوره 

شوهر من بی ادب ترین اعضای خانواده اش هست که متاسفانه بمن هم ظالمانه بی ادبی می‌کنه ولی بیشتر بهش 

توجه میکنند 

برعکس جاری شوهرش خیلی با ادب و قابل احترامه اما مادروپدر شوهرم کم محلی میکنند بهش 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
دقیقا همینطوره  شوهر من بی ادب ترین اعضای خانواده اش هست که متاسفانه بمن هم ظالمانه بی ادبی می ...

دقیقا همینه من فقط میخوام اینو بدونم یعنی ماهم اون جوری باشیم خوبه آیا؟

دقیقا همینه من فقط میخوام اینو بدونم یعنی ماهم اون جوری باشیم خوبه آیا؟

خدابده شانس 

ما اونجوری که باشیم از بخت و اقبال مون اونا برعکس ما میشن خدا می‌دونه 

خدابده شانس  ما اونجوری که باشیم از بخت و اقبال مون اونا برعکس ما میشن خدا می‌دونه

اره خدایی اگه شانسمون خوب بود همینجوری مارو روچشماشون میزاشتن

اره خدایی اگه شانسمون خوب بود همینجوری مارو روچشماشون میزاشتن

دقیقا همینطوره درسته