2777
2789
عنوان

وای از دست مادرشوهرم دیونه شدم

374 بازدید | 17 پست

مریض شده بدجور من و شوهرمم مریض شدیم الان عوض اینکه استراحت کنه پاشده اومده خونه ما زنگ زدم میگه تو راهم چرا گوشی جواب نمیدین برا ش اش اوردم  ظهر هم یه قابلمه سر پر شوهرم اش آورده  ب شوهرم گفتم نمیتونی صحبت کنی؟ بگیی داریم؟ بگی زیاده؟ 

خب این رد داده دیگه.... الان هر کی میخونه میگه عجب عروس بدی والا بقران 

شوهرم آدم ارومیه نمیتونه مادرش توجیه کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دقیقا ناراحتیت از چیه نگران سلامتی اونی ک چرا نخوابیده یا ناراحتی ک چرا اش اورده

عزیزم یه ماهه مریضه خب بمون خونت راه نیفت خیابون.... هفته پیش شوهرم برد بیمارستان  تا شب بعد منم عصبی شدم گفتم همه ی کاراش با توعه ...اخر هفته تعطیلی اونو ببر بیار ....خودش ملاحظه کنه از اون هفته اصلا باهاش حرف نزدم الان دیدم زنگ زده بد و بیراه گف بهم که چرا بر نمیدارین.... 

نمیتونه ب مادرش بگه نیا ک تو میتونی ب مادر خودت این حرفو بزنی؟

مریضه خب با اون حالش میاد آدم ناراحت میشه ....من نمیگم نیاد که میگم شب بستری بوده الان راه افتاده خیابون که برا پسرش اش بیاره در حالیکه ظهر هم داده بود ...حس خوبی نمیگیرم 

مریضه خب با اون حالش میاد آدم ناراحت میشه ....من نمیگم نیاد که میگم شب بستری بوده الان راه افتاده خی ...

والا درکت نمیکنم ب نظرم گارد داری 

مریض بوده باشه خب لابد تو خودش دیده از جاش پاشده 

مادره دیگ داره محبت میکنه چ اشکالی داره 

والا درکت نمیکنم ب نظرم گارد داری مریض بوده باشه خب لابد تو خودش دیده از جاش پاشده مادره دیگ داره مح ...

والا با این کارش شوهرمم عصبی کرد گف واقعا مریضی بمون استراحت کن  میخای بازم منو از کار و زندگی بندازی چن روز پیش هم یه مسافت طولانی رفته بود از اونجا اومد خونه ما گف دارم میمیرم.... یه ماهه تو راه دکتره خب زن بشین استراحت کن ....ساعت نه ونیم شب آورده اونم 😂😂