2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارتن عشق من فقط بابا لنگ دراز😄😍

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

داستان اسباب بازیها رو خیلی دوس داشتم و دارم

یدونه هم اون چهار تا میمونه که رنگو وارنگ بودن بعد یه خورشید داشتن که شبیه یه بچه بود

اسمش یادم نمیاد🤕

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

,والا زمان ما دهه شصتی ها  یه سری کارتون بود شخصیت اصلیش یکسره یا مادرش گم شده بود یا مادر نداشت یا پدرش مرده بود یا کلا بی خانمان بود یا هرچی بلا تواسمون و زمین بود قسمت قسمت به سرش نازل میشد !!!!

تازه همونم یکساعت باید سخنرانی های مجری ها رو تحمل میکردی تا یه قسمتشو ببینی بغض کنی🤣🤣🤣

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

فیلم دو نفر و نصفی😄😍 علیرضا خمسه توش بود

کارتون کارتون کاراگاه کوالا بود چی بود اسمش درست یادم نی اونو خیلی دوست داشتم😍 آن شرلی حنا بچه های کوه آلپ مهاجران زنان کوچک هممممشون عالی بودن😍

,والا یه سری کارتون بود شخصیت اصلیش یکسره یا مادرش گم شده بود یا مادر نداشت یا پدرش مرده بود یا کلا ...

دقیقا. هاج زنبور عسل، بی خانمان ها که حالا اسمش شده با خانمان ها و......

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم