2777
2789
عنوان

با بابام بحثم چون میگه

262 بازدید | 19 پست

بابام ادم سخت گیری خیلی با اخلاقش عذاب میکشم مثلا تو خونه هیچ وقت نمیتونم با لباس راحت بگردم همیشه باید لباس بلند و گشاد بپوشم  امشب بابام گفت تو خونه باید روسری سرت باشه وای اصن نفهمیدم چرا انقد داغ کردم بهش گفتم مگه اینجا خیابونه ک باید روسری بپوشم مگ تو نامحرمم هستی بعد گفت چ ربطی ب محرم نامحرمی داره باید بپوشی تو خونه 

خیلی حالم گرفته انقد گریه کردم ک نگو 

شماها پدراتون اینجورین؟ اخه دور و برم هیچکس و اینجوری ندیدم

بگو ینی ب دخترت نظر داری؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم نه در خد روسری ولی روی اینکه لباس حتما استینش نسبتا بلند باشه و گشااااد باشه خیلی حساسه

مامانت هستن؟ میشه بهشون بگی روسری رو ی طوری حل و فصل کنن؟ اخه روسری دیگه خیلی ظلمه

بابات نکفتن‌چرا؟ داداش داری؟

وای یا علی مگه زمان قدیمه 

شوهر من تو خونه گیر نمیداد ولی یه بار به دخترم گفت جلو پسر داییت روسری سرکن فکر کن پسر داییش ۴سالش بود 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بله منم مجردیم آسایش نداشتم .دامن .شلوار گشاد .بلوز آستین دار حتی توی تابستون . 😭😭😭😭

منم خیلی اذیت میشم همه تو فصل تابستون عرق سوز میشم اما هیچکس درک نمیکنه