2777
2789
عنوان

بچم وزن نمی گیره

91 بازدید | 8 پست

خانوما بچم تا سه ماه هم شیر خودمو میخورد هم شیر خشک چون شیرم کم بود بعد سینمو نگرفت و شیر خشکی شد الانم رفلاکس پنهان داره و قرص امپرازول میدم اما شیر خشک خیلی کم میخوره اصلا دوست نداره انگار پنج ماه و شش روزشه چکار کنم چه شیر خشکی بدم نان و اپتامیل ببلاک امتحان کردم الانم ببلاکar گرفتم که مزخرفه اصلا نمیخوره کمک کنید به یه مادر درمانده

کاربر سال 92هستم بخاطر یه سوتی از نی نی یار خواستم بترکونتممممم

چند کیلو؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش همین که وزن بگیره حتی کم و وزن  کم نکنه  جای نگرانی نیست  یمدت دیگه کمک غذایی شروع شد  سعی کن مقوی درستش کنی 

بچه ها خیلی زود تغییر میکنن  عادت غذایشون به خودت استرس نده 

وزن تولدش ۳۷۵۰ بود وقتی چهار ماهش بود ۶۳۰۰ که دکتر گفت باید ۷۳۰۰ باشه

عزیزم ماشالله 

خیلی وزنش خوبه

تولدشم خوب بوده و تپل

بیخیال بابا

بنظرم یکمم زیاده برای چهار ماهه

مطمئن‌باش اندازه. ای که نیاز داره میخوره از وزنش مشخصه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷