2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دکترش به من گفت گوسفندی آزادی

من خودم امتحان کردم وقتی میخوردم بازم پسرم حساسیت نشون میداد برا همین قطع کردم.بادوم زمینی شیره و ارده کره اینها هم نخور.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
آره منم تعجب کردم میگن تا ۳ ماه بعد خوب میشه خواهرزاده منم طفلی حساسیت داشت البته شیرخشکی بود تا ۲ ...

آخه شنیدم از بعضیا که تا قبل از یکسال خوب شدن

البته فرق دارن بچه ها خفیف و شدید دارن 

دکترش گفت خفیفه چون علامت دیگه ای نداره

خدایا شکرت 🙏🏻
یعنی تا دوسال دفعش بلغمی بود؟ منظورم اینه حالا که قطع کردم چند روز بعد دفعش طبیعی میشه  

ن دارو بخوره دفع‌ خوب میشه اما خودت لبنیات... نباید بخوری

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
بدنت خشک میشه اونجوری یعنی لبنیات و هر چیزی که توش لبنیات باشه کیک شیرینی ماست پنیر بستنی خامه گوشت ...

کی اینارو گفته من‌خودم رژیم گرفتم پسرم خوب شد به جاش آبمیوه باید بخوره و چیز های جایگزین اصلا اتفاقی برام نیفتاد

یعنی رژیم داری و خوب نشده؟

رژیم نگیری بچت زجر میکشه

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

پسر منم این مشکلو داشت.دکترش گفت دو هفته از شش ماهش گذشت رژیمتو قطع کن البته به جز گوشت گاو و گوساله و لبنیات گاوی و محلی که تا اخر باید نخورم.

هر از گاهی مدفوعش سبز میشه اما خداروشکر فقط تو همون دو ماهگی یبار خون تو پوشکش بود که بخاطر عدم تشخیص دکتر اولیش یه هفته هم بستری شد

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  
آخه شنیدم از بعضیا که تا قبل از یکسال خوب شدن البته فرق دارن بچه ها خفیف و شدید دارن  دکترش گ ...

عزیزم تحت نظر دکتر قرص کلسیم... بخور استخوانات پوک نشن

ولی استارتر اگه میخوای بچه شیر خودتو بخوره  حتما رژیم رو رعایت کن چون گناه دارن اذیت میشن اگه نمی تونی شیر خشک مخصوص باید بدی بهش که اونم صبر و حوصله فراوان میخواد

آخه دکترش به من گفت گوسفندی آزادی

آره میگن مشکلی نیس ولی من میخوردم باز بچم دل‌درد میشد. حتی ماهی هم نباید بخوری

کی اینارو گفته من‌خودم رژیم گرفتم پسرم خوب شد به جاش آبمیوه باید بخوره و چیز های جایگزین اصلا اتفاقی ...

ببخشید اب میوه جای لبنیاتو میگییره؟

سیب و پرتقال ربطشون به شیر چیه اونوقت؟

اگه استارتر میتونه جلوی شکمشو بگیره خب شیر خودشو بده اگه نمیتونه شبرخشک بدون لاکتوز بده من منظورم این بود

حالا خودش میدونه

صلاح مملکت خویش خسروان دانند