از کجا میدونین من میخریدم بله واقعا عدالت وجود نداره که مردممون خیلییی راحت همو قضاوت میکنن
اره درست میگید من قضاوت کردم اون دوست بالایی گفت من میخرم شماروهم باهاش جمع بستم عذرمیخوام
اینقدر ناعدالتی هست که همه فاز بد دارن نسبت به این چیزا
آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من گفتم پول میدم میخرم نگفتم حق تورو نادیده میگیرم چرا حرف میزاری تو دهن ا ...
واقعا متوجه نمیشی؟کنکور جمعیت میلیونیه وقتی تو تقلب کنی یعنی داری حق بقیه رو میخوری همینطور که سهمیه دارا دارن حق خوری میکنن
آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
نکنه مردم تقلب نمیکنن چرا قصاص قبل جنایت میکنی بزار هر وقت خریدم میام میگم بهت میتونی ...
خب خداروشکر کشور اینقدر بی صاحاب نیست این چیزاهم باب بشه
حالاخوبه گفتم سهمیه دارا دارن تقلب میکنن
موفق باشی
بسه دوستان خواهشا هرکس یه عقیده ای داره انقد توی کنکور بی عدالتی صورت میگیره از لحاظ خرید صندلی و سهمیه و منطقه و این چرتو پرتا که اصلا فروش سوالات به چشم نمیاد این نظر سنجیو گذاشتم که بدونم فقد همین بعدم اگه کسی میدونی چجوری پاک میشه بگه🤣
من دوستم پارسال از یه چنل خرید درست بود خودمم میخوام امسال بخرم اگه دوس داشتی بیا پولشم نصف ن ...
سلام. واقعااا
منم میخوام. میتونم پولشم نصف نصف.
به شرط اینکه بعد کنکور پولشو بدم
احتمال دروغ کلاهبرداری 90 درصده
امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اونیکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔