2777
2789
عنوان

میخوام عذر خواهی کنم

340 بازدید | 30 پست

یک ساعت پیش سر یه موضوعی به همسرم توپیدم که علی رغم اینکه خیلی ناراحتم کرده بود اما منم حرف بیخودی زدم. فحش ندادما اما از فحش بدتر بود. 

اونم خیلی قشنگ با خاک یکسانم کرد . 

رفت بیرون. 

با اینکه جواب بدی ازش شنیدم اما چون شروع کننده خودم بودم میخوام که ازش معذرت خواهی کنم. نمیدونم چی براش بفرستم کمکم میکنین. عارم میشه اما مجبورم چون تا یک ماه باید جنگ کنیم. 

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سر ترس میخوای عذر خواهی کنی وگرنه ته دلت نبخشیدی اگر عذر خواهی کردی و نپذیرفت با این حست داغوون میشی به نظر منکه نکن.

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بفرس من عصبی بودم ی چیزی گفتم معذرت میخوام اماتوهم خوب جوابمو دادی

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
نکن اگه یبار ببازی‌همیشه میبازی بذاز خودش بیوفته دنبالت

لحنشو میدونم. مواقعی که اینجوره محاله پا پیش بذاره . 

اونوقت بعد چند روز خرفت شدن باید پا پیش بذارم

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 

بذار بیاد خونه رو در رو هر کدوم اشتباهاتتون رو بپذیرید

ولی اگر میخوای پیام بدی ...

راجع به حرفامون فکر کردم یه جاهایی من اشتباه کردم یه جاهایی تو

میپذیرم ...(فلان جا) حرفم غلط بوده

و دوست ندارم اشتباهم مقدمه یه قهر و دعوا باشه ازت عذر میخوام

نمی خواد مستقیم عذرخواهی کنی از در اومد بهش سلام بده  غذا درست کن براش سفره بنداز  چای بیار و راجع به فیلم و اینا حرف بزن ببین عکس العملش چیه. چند روز اینطوری باش آشتی می کنید

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)