یک ساعت پیش سر یه موضوعی به همسرم توپیدم که علی رغم اینکه خیلی ناراحتم کرده بود اما منم حرف بیخودی زدم. فحش ندادما اما از فحش بدتر بود.
اونم خیلی قشنگ با خاک یکسانم کرد .
رفت بیرون.
با اینکه جواب بدی ازش شنیدم اما چون شروع کننده خودم بودم میخوام که ازش معذرت خواهی کنم. نمیدونم چی براش بفرستم کمکم میکنین. عارم میشه اما مجبورم چون تا یک ماه باید جنگ کنیم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از سر ترس میخوای عذر خواهی کنی وگرنه ته دلت نبخشیدی اگر عذر خواهی کردی و نپذیرفت با این حست داغوون میشی به نظر منکه نکن.
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
نمی خواد مستقیم عذرخواهی کنی از در اومد بهش سلام بده غذا درست کن براش سفره بنداز چای بیار و راجع به فیلم و اینا حرف بزن ببین عکس العملش چیه. چند روز اینطوری باش آشتی می کنید
بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانوهایت زندگی کنی. (رودی)