2777
2789

من ۱۱ سال ازدواج کردم ی بار نشده پدرشوهر مادرشوهرم بدون زنگ زدن بیان خونمون. حالا هفته پیش خونمون شده بود بازار شام یعنی اصلا ی وضعی بود.منم لج کرده بودم که دیگه تمیز نمیکنم ی عصر دیدم خونمون در میزنن در رو باز کردم دیدم ای داد پدر شوهر و مادرشوهرمن تازه میخواستن بیان تو خونه. منم دیدم کاری نمیشه کرد به مادرشوهرم گفتم همینجا بمانید تا خونه رو جمع کنم حالا دخترم هم هی می پرید بیرون میگفت نیایید خیلی کثیفه خونه. بعدم که اومدن داخل دخترم همش میگفت وای چقدر نمیره خونه. خدا رو شکر اون روز ظرفها رو شسته بودم

دیگه الان همش تمیز میکنم از استرس اینکه نکنه دوباره بیان. کلا همینکه خونه بهم می ریزه حس میکنم مادرشوهرم پشت دره

بچه هرچقد هم اذیت کنه و کثیف کنه اخر وقت میشه ادم به خودش و زندگیش برسه مگه اینکه کسی خودش نخواد تمی ...

متنفرم از کثیفی واینکه با وجود بچه بشم عین پیرزنا وفقط کار کنم بشورم بسابم وبچه داری کنم

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دوتا بچه کنجکاو چکار کنم 🙄😂

هیچی بزار بریزن بپاشن😂

من دخترم ۲ سالشه از اول بهش یاد دادم هر چی میریزه خودش جمع میکنه اجازه هم ندادم به وسایلای خونه دست بزنه اولش یکم گریه میکنه ولی بعدش میره سراغ اسباب بازی های خودش موقع خونه جارو کردنم یه جارو برقی واسش گرفتم اونم با من جارو میکنه یا وقتی ظرف میخوام بشورم میشونمش رو کابینتا پیش خودم خوراکی میدم بخوره منم اشپزخونه رو تمیز میکنم

کاری نمیشه کرد مگه اینکه یع خونه خیلی بزرگ داشته باشی که بچه هااتاقشون اینقده بزرگ باشن راحت باشن همونجا .من دختریم تا وقتی یه تخت تو اتاقش بود راحت بودم همونجا بازی میکرد کسی میومد در اتاقش میبستم ولی الان که جا نداره همش همع چی وسط حال کاریم نمیتونم بکنم حق میدم بهش 

بچه هرچقد هم اذیت کنه و کثیف کنه اخر وقت میشه ادم به خودش و زندگیش برسه مگه اینکه کسی خودش نخواد تمی ...

نه نمیشه مخصوصا اگه تو یه اتاق زندگی کنی من این شرایط نداشتم ولی دیدم که میگم بچه های شیطون خانمه کارمند همسرش کمکش نمیکرد بنده خدا وقت آرایشگاه رفتن نداشت 

البته یه موردش من فک میکنم میشه به بچه آموزش داد من ۵ سال تو خونه سازمانی بودم دختریم یه خط نکشید رو دیوارا حالا همسایه هامون نمیشد دیواراشونو نگ اه کرد .میگفتن آخه تو کارمند نیستی میتونی نمیدونم والا