2777
2789

پدرشوهرم سرطان ریه پیشرفته داره که به استخوان و کبد و گردن متاستاز کرده.دکتر گفت فقط سه ماه وقت داره الان سه ماه گذشت ولی خداروشکر خیلی بهتر بنظر میاد اکسیژن و قرص مسکن فاروکسی که یه نوع مخدره استفاده میکنه و پاهاش شدیدا ورم کردن و با ویلچر جابجا میشه. کسی تجربه ای داره بگه امید واهی ندید 

با تجربه هایی که من دارم 

و چیزایی که شما گفتین 

وضعیتشون اصلا خوب نیست 

مخصوصا اینکه متاستاز هم داشتن... 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

منم بابابزرگم با سرطان ریه فوت کردن دکتر بهشون یک سال و نیم دو سال وقت داده بود همینطورم شد و فوت کردن ولی با این حال عمل شیمی درمانی و پرتو درمانی روشون انجام شدولی خب چ فایده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدر شوهر ابجیم بود بنده خدا خیلی عذاب کشید گفتن سه ماه بیشتر نمیمونه اما هفت سال موند بعد فوت شد ولی خیلی اذیت شد حتی معقدش بستن از پهلوش فکر کنم سوراخ کردن کیسه گذاشتن

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

زن عموی منم سرطان ریه دارن بار اول خوب شد با فاصله کم دوباره برگشت شدیدتر....

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
میشه برام بگی علایم هفته های اخرشون چی بود

واقعا هفته های اخر هزیون میگفت یجورایی حافظش از دست داده بود کسیو نمیشناخت و حرفای عجیب غریب میزد از نظر جسمی هم ک درد داشت و با متادون اروم میشد چون کار دیگ ای نمیشد براش کرد 

تجربه تونو میشه برام بگید اینکه بهتر بنظر میاد علتش چیه؟

بیمار هایی که مبتلا به سرطان ریه هستن 

اونم با همچین متاستاز هایی کبد که بدتر از همه هست

من خودم وقتی بچه بودم مبتلا به سرطان استخوان بودم 

کسایی که با من بستری بودن افراد مسن سرطانی با متاستاز کسی بهشون امیدی نداشت 

اینکه چرا بهتر شدن رو من نمی دونم با پزشکشون صحبت کنید چون من پزشک نیستم صرفا اطلاعات شخصی خودمه 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
واقعا هفته های اخر هزیون میگفت یجورایی حافظش از دست داده بود کسیو نمیشناخت و حرفای عجیب غریب میزد از ...

شاید باور نکنی پدرشوهر منم هذیون میگفت و درد شدید داشت الان روزی 8 تا قرص مخدر میخوره حالش خیلی خوب شده

بیمار هایی که مبتلا به سرطان ریه هستن  اونم با همچین متاستاز هایی کبد که بدتر از همه ه ...

چه جالب چه خوب خداروشکر که خوب شدی 

نمیدونم دکتر ک همش مارو ناامید میکنه

چه جالب چه خوب خداروشکر که خوب شدی  نمیدونم دکتر ک همش مارو ناامید میکنه

❤️

امیدتون به خدا باشه 

شاید باور نکنی پدرشوهر منم هذیون میگفت و درد شدید داشت الان روزی 8 تا قرص مخدر میخوره حالش خیلی خوب ...

ای بابا بنده خدا واقعا مریض سرطانی داشتن خیلی سخته بابابزرگم خونه ما میموند و ذره ذره اب شدنش میدیدیم بازم عمر دست خداست خدا شفاش بده ولی هر روزی ک زندن پر از عذابه واسشون