2777
2789

من چندماه پیش ب خاطر مشکلاتم خیلی بهم ریختم ...مدتی درگیر بودم ..یکی از دوستام که خیلی هم قبولش دارم توزندگیش چندبار شکست خورد ازدواجش منجر به طلاق شد و خانواده و فامیل همرو از دست داد ولی بعد یک سال تموم زندگیش زیر رو شد

هم با یه مرد خوش قیافه و پولدار ازدواج کرد هم کلی برو بیاش بیشتر از قبل شد دوستای جدید پیدا کرد و کلا زندگیش الان همه چی تمومه...چندماه پیش که منو دید و از شرایطم خبر دار شد چندتا فایل صوتی بهم معرفی کرد و بهم گفت همه چیز زندگیش از قانون جذب گرفته وخیلی هم تاکید کرد که اول باید باورت بسازی ...

این فایل ها بیشتر تمرینات 21 روزه هست که جلوی آینه باید باخودت حرف بزنی و خیلی کارای دیگ

واقعا دلم میخواد باور کنم هیچ چیز غیر منطقی وجود نداره تو حرفاشون ...اما سخته برام درکش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر محکم و با اعتقاد حرف میزنن ادم میخ میشه نمیدونه چه جوابی بده ...

اگ همه چیز انقدر راحت با چندبار تکرار جمله های مثبت وارد زندگیمون میشه پس چرا انقد ادم بدبخت و بیچاره هستن که لنگ یه لقمه نون شبن

عزیزم ۵سال پیش دوستم بهم گفت میخواد سوره احزابو بنویسه چون شنیده بود برای ازدواج خوبه ولی تنبلی کرد ننوشت چون طولانی بود اما من نوشتم و درکنارش نادعلی هم خوندم و بعد ۳ماه ازدواج کردم ولی اون همچنان مجرده و حوصله ش نمیکشه بنویسه احزابو ... شما هم یا به حرفش گوش میکنی یا نمیکنی خودت میدونی

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
انقدر محکم و با اعتقاد حرف میزنن ادم میخ میشه نمیدونه چه جوابی بده ... اگ همه چیز انقدر راحت با چند ...

عرشیانفر میگه چون خدا نمیخواد اونا جایگاهشون تغییر کنه چون ما حتما یه شیرینکاری برا خدا انجام دادیم ک این علم رو بما داده بعد گفتش اصلا همین چیزهارو برین ب خواهرتون مادرتون برادرتون فامیلاتون بگین اونا باور نمی کنن مسخرتون می کنن چون خدا نمیخواد اونام از این علم استفاده کنن

لا تَخَف وَ لا تَحزَن