2777
2789
عنوان

توروقران بیاین ی لحظه

148 بازدید | 14 پست

من دردم گرفته موقع زایمانمه اونروز رفتم بیمارستان برا معاینه گفت چرا ازمایش هپاتیت و ایدز ندادی منم گفتم اخه دکترم بهم نگفت ک باید بدم وگرنه میدادم گفتن برو بده ک جوابش باید باشه موقع زایمان ازت میخان منم رفتم دادم جوابش رو 25میدن ولی اگ من صب برم برا زایمان چی میشه باید چکارکنم جواب اماده نیس 

دخترم عشقمه😍آقایی نفسمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا به خودت استرس میدی اخهه یکم اروم باش اونا خودشون میدونن چیکار کنن دیگه حتما یه راهی هست ..هیچ اتفاقی ام نمیوفته اونجا توضیح میدی که جوابش نیومده خودشون حل میکنن

اینا دیگه چه صیغه اییه. بگو اماده نشده چیکارکنم توکوچه نمیتونم زایمان کنم که نترس قبولت میکنن چون اگه طوریت بشه مسئولن

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜

اگر دردت زیاده امشب برو نشین تو خونه اونجا معاینه کنن ببینن چند سانت باز شدی ۳ سانت باشه بستری می کنن منم اصلا نداده بودم وقتی اورژانسی باشه کار ندارن بستری می کنن زایمان طبیعی اگر هستی سوره مریم بخون نادعلی ایت الکرسی بخون منم دعا کن منم حامله ام دعا کن بچم سلامت باشه و به سلامت زایمان کنم دعات می گیره اسمم زهراست

نگران نباش عزیزم.یه ازمایش اضطراری هست از سر انگشت اونو میگرن ازت.التماس دعا.انشالله زایمانت به راحتیه اب خوردن باشه عزیزم.خدا کمکت کنه الهی.حین زایمانت ذکر بگو حتما.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

آخی الهی بگردم نفسم چرا اینقدر ناراحتی اگه وقت زایمانت رسیده باشه اصلا بدون چون و چرا زود زایمان میکنی مگه الکیه که بخوان لفتش بدن  اصلا نگران نباش ابدا الهی که به سلامتی و دلی خوش تو دلی تو بغل بگیری و خوشبختیاشو  با تموم وجودت حس کنی و ببینی عزیزدلم

اللهم صل علی محمد و آل محمد