2777
2789
عنوان

دعا کنید مهمونام پسفردا برن

224 بازدید | 11 پست

چه دعایی بخونم غیر از آیت الکرسی

همه تاپیکام شده همین روزی ۶ تا تاپیکم همینه

چی جواب میده؟دعا و اینا

بیااااان نمیگم که نیان ولی یه جوری بیان که من رنگه بیرونو ببینم 😐رنگه شوهرمو ببینم😐تاپ و شلوارکم برام تنگ شد از بس نپوشیدم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم نمک تو. کفشاشون بریزی مهمون زود میره

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

9تا سوره کوثر بخون فوت کن بهشون

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
یه هفته الان گفت پسفردا میریم اول ماه میایم😨

کجاست خونشون؟ 

اگه یه شهر دیگه ان که خیلی داری بدجنسی میکنی 

یه هفته زیاده از یه شهر دیگه بیان خونه بچشون ؟ 

نترس میرن اینقدرم تاپ‌و شلوارک بپوشی

میترسم بفهمن زشت میشه شوهرم کلمو میکنه تو همون کفش و نمکارو میده بخورم😐

خیلی خیلی کم بریز. دوسه تا دونه نمک بریز

میشه برا حاجتم وعاقبت بخیریم صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد. هر کی این امضا رو دید صلوات مهمونم کنه
کجاست خونشون؟  اگه یه شهر دیگه ان که خیلی داری بدجنسی میکنی  یه هفته زیاده از یه شهر دیگ ...

والا یه ساعت و نیم راهه برادرشوهرم وسط هفته دوبار میره و میاد درضمن اینا چطور خونه خودشون که میرن یه هفته نشده باز میان؟؟؟؟؟هان🙄🙄🙄🙄خونه خودشون تا اینجا فاصله کمه از خونه ی ما که بخوان برن جاده طویل میشه درسته؟شایدم وقتی دارن میان با هواپیما میان برگشتنه با شتر میخوان برن😂😂😂