2777
2789
عنوان

دهمین ماهگرد ازدواجم دهمین ماهگرد برادر ناکامم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پادرمیونی ی کسی برو پیشش کدورتا رو بزار کنار تو بزرگ باش و پا پیش بزار 

من میرم ولی اون حتی جواب سلام و خدافظیمم نمیده منم ب خاطر بچه ها هیچی نمیگم ک دعوا نشه نتونم دیگه برم پیششون سکوت کردم کلا

من میرم ولی اون حتی جواب سلام و خدافظیمم نمیده منم ب خاطر بچه ها هیچی نمیگم ک دعوا نشه نتونم دیگه بر ...

بچه هاش بزرگن ؟ نمیدونم  چرا خانومایی ک شوهراشون فوت میکنن گارد میگیرن برا خانواده شوهر بچه هاشونو دور نگه دارن 

❤🌸Dertler derin ama Allah kerim🌸❤
بچه هاش بزرگن ؟ نمیدونم  چرا خانومایی ک شوهراشون فوت میکنن گارد میگیرن برا خانواده شوهر بچه هاش ...

بزرگش ۱۲سالشه بعدی۱۰.دو قلوها هم ۶سالشونه.ن این کلا از قبل داداشم با من بد شده بود الانم دیگه نمیگه بابا داداشش رفت دنیا ارزشی نداره همچنان ب کاراش ادامه میده بچه هارو هم کلا میکشونه سمت خانواده خودش 

باورت میشه حتی تصویری از پدر مادرم تو ذهنم نیست؟

وای خدا دلم اتیش گرفت.... مامانم ۲ ماهه رفته و چقدر تلخ میفهممت

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
بزرگش ۱۲سالشه بعدی۱۰.دو قلوها هم ۶سالشونه.ن این کلا از قبل داداشم با من بد شده بود الانم دیگه نمیگه ...

اگ اینحوریه سعی نکن با مادرش لجبازی کنی بیخیال مادرش باش  فقط محبت کن احوالشونو جویا باش میدونی هم در صحنه باش هم جوری نباش ک بگن داره دخالت میکنه ..عموی منم فوت شد مادرشون همین کارو کرد دور کرد بچه هاشو از بابام و برادراش ... بابام گفت اگ خون برادم تو رگاشون باشه میان و پیدامون میکنن و کلا بیخیاال شد  البته خیلی کاارا براشون کردا ولی قدر ندونستن

❤🌸Dertler derin ama Allah kerim🌸❤