2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاین

37 بازدید | 7 پست

سلام خانما وقتتون بخیر 

خانما من پسرم دوماهشه دو روزه فقط گریه میکنه نمیخوابه اصلا گریه نمیکرد شبا خوب میخوابیدولی دو روزه نه روزا نه شبا نمیخوابه فقط ناله میکنه سرماهم نخورده سوختگی هم نداره بنظرتون از چیه تو خواب گریه میکنه زیادم گرسنه میشه وزنشم خوبه که بگم شیرم کمه خیلی درموندم دکترم تازه بردم بخاطر سرما زیاد بیرون نمیبرمش

همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش شیر خشک بده شاید با شیرت سیر نمیشه

اخه دکتر گف وزنش خوبه حتی قرص شیر افزا هم نخور میترسم شیر خشکم بدم شیر خودمو نخوره

همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪
شاید دلش درد میکنه ماساژش بده یبوست نداره

نه پدی لاکت میدم یبوست نداره واسه دل دردشم کولیتیک میدم

اخه دکتر گف وزنش خوبه حتی قرص شیر افزا هم نخور میترسم شیر خشکم بدم شیر خودمو نخوره

خب وزنش خوبه ملاک نیست، شاید چون گرسنه میمونه ناله میکنه تو خاب

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی