2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ک راضیم. مهم اینه طرفت خوب و ادم حسابی باشه و خونواده درست و با فرهنگی داشته باشه ک همسر من داشت اینارو. دور و نزدیک ملاک نیست

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

دخترخالم راضی نیست...

اگه مث جاری من از خانواده شوهرهم دور باشی عالیه...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

کجا خوش است؟ انجا که دل خوش است.

اگر ازدواجت موفق باشه شوهرت خوب باشه اره خوبه درسته سخت هست راه دور باشی اما از یه جهت خیالت راحته که حداقل شوهرت اخلاق داره میاد خونه با خاموش بگو و بخند داره نمیذاره اب تو دلش تکون بخوره. اره خوبه.

اما اگر مرد اخلاق نداشته باشه و ازدواجت ناموفق یه کوچه با مادرت هم فاصله داشته باشی انگار خیلی دوری خیییلی

شما خودت کجایی بودی و الان کجایی

من شمالی ام. الان مشهدم  و 17 ساعت دورم از خانواده ام. 

خانواده همسرم البته مشهدی نیستن ولی خونه پدرشوهرم اینا از خونه بابام 8ساعت فاصله بود دو استان مختلف. 

الانم ک از جفت خانواده ها دوریم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792