2777
2789
عنوان

خواهشا یکی منو راهنمایی کنه درباره شیر دوش😞😞😞😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 35 پست
هرکسی که جواب بده برای سلامتی خانوادش صلوات میفرستم

سلام عزیزم.ببخشید اینجا ریپلای کردم.تو یکی از تاپیک هات درباره شربت سانستول و سندرس نوشته بودی.بالاخره کدومو دادی به بچه تون؟ دختر منم هشت ماهشه و خیلی وزنش پایینه هر دکتری هم یه دارو میگه.البته کلی قطره مولتی خریدم از شرکت های مختلف لب نمیزنه .تا دیگه دکتر گفت سنستول زینک بده و روزی پنج سیسی.البته ترسیدم چون هنوز یکسالش نشده ترسیدم این مقدار زیادش باشه.هنوزم دندون در نیاورده.شما چه مولتی دادی و چه مقداری،تاثیری داشت رو اشتهاش؟ممنون میشم راهنماییم کنی🌷

تقدیر بی تقصیر نیست......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.ببخشید اینجا ریپلای کردم.تو یکی از تاپیک هات درباره شربت سانستول و سندرس نوشته بودی.بالاخ ...

سلام.

وزنش چقدره؟؟؟

من از سندرس خیلی خیلی راضی ام . هنوز دارم بهش میدم الان ۲سال۱ماهشه...

دکتر به بچه ی من سانستول پلاس و اهن داد

ولی دختر من چون الرژی داشت لبنیات نمیخورد خودم دنبال داروی کاملتر بودم.اینو پیدا کردم وقتی به دکتر گقتم گفت خیلی خوبه.من بهش دادم باورت نمیشه دندوناییش ک نمیزد بیرون توی ۳ماه کامل شد...

شرمنده عزیزم.سندرس یا سنستول طعمش چطوره؟دختر من مولتی رو بخاطر طعم و بوش نمیخوره.

دختر منم نمیخوره با بازی و هزار زحمت بهش میدادم.

الان سندروس رو یکم بهتر میخوره.دیگ نیاز نیست به زوووور بشه بدم

سلام. وزنش چقدره؟؟؟ من از سندرس خیلی خیلی راضی ام . هنوز دارم بهش میدم الان ۲سال۱ماهشه... دکتر ...

الان هشت ماهشه تقریبا 6500

از چندماهگی بهش دادی شما؟روی اشتهاش تاثیر داشت واقعا؟انقدر حرص میخورم سر ورنش.

دختر منم نمیخوره با بازی و هزار زحمت بهش میدادم. الان سندروس رو یکم بهتر میخوره.دیگ نیاز نیست به زو ...

خدارو شکر.دختر من اهن لیپوزوفر که همه تعریف میکنن بالا میاره .مولی هم که اصلا نخورد.آد میدم بهش