2777
2789
عنوان

خواهشا یکی منو راهنمایی کنه درباره شیر دوش😞😞😞😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دارو خونه گرفتم.... از اونجا بپرسم؟

بله گلی ازشون بپرس 

که تعمیر میشن یا نه اصلا و شرکتشون چیه شماره ای چیزی که بهت بدن 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

چه خبره ۲۰ ماهگی شیر میدی اونم کارمند.بگیرش بابا خودتو اذیت میکنه اون شیر اصلا به دردش نمیخوره چجوری بچه ۲۰ ماهه با قطره چکون میخوره .من دخترم و ۱۲ ماهگی روز تولدش از شیر گرفتم غذا خور شد ۱۸ ماهگی بهش مولتی میدادم میگفت مامان با شیشه بده با قرطه چکی نده. به زبون خودش با شیشه هم منظورش این بود بطری مولتی و بدم. الان دو سالشه راحتم قشنگ غذا میخوره شیر پاستوریز ه و شیر موز با لیوان .۱۸ ماهگی به بعد دیگه اصلا شیر به درد بچه نمیخوره از وزنگیریش جلوگیری میشه همه اینا به کنار خودت پوکی استخوان و دست درد و شونه درد میگیری فکر خودتم باش

روانشناسی کودک
چه خبره ۲۰ ماهگی شیر میدی اونم کارمند.بگیرش بابا خودتو اذیت میکنه اون شیر اصلا به دردش نمیخوره چجوری ...

میدونم شیرم فایده ای براش نداره ولی حس میکنم برا منی ک ازش دورم بوی شیر و بوی سینه ارومش میکنه🤦‍♀️

میدونی خودم بیشتر بهش وابسته ام تا اون...

کلا کم غذاس

از طرفی الرژی شدید هم داره گوست گاو گوسفند و لبنیات و مغزیجات‌...

هیچ کدومو نمیتونه بخوره...

واقعا شیردهی سال دوم عذاب اوره...😭😭ولی نمیدونم چ کنم...از اول شیشه نخورد.والا خیلی دوستداشتم کنار شیر خودم شیرخشک بدم بهش‌.چون باید از ۶ صب پا میشدم از یکی شیرش میدادم.یکی رو میدوشیدم.😭

میدونم شیرم فایده ای براش نداره ولی حس میکنم برا منی ک ازش دورم بوی شیر و بوی سینه ارومش میکنه🤦‍♀️ ...

سعی کن غداهایی که مجازه بهش بدی اگه از شیر بگیری گرسنه میشه و غدا میخوره متاسفانه شیر باعث میشه پیعام گرسنگی دیر برسه به مغز چون معدرو پر میکنه و بچه کم غدا میشه

روانشناسی کودک
سعی کن غداهایی که مجازه بهش بدی اگه از شیر بگیری گرسنه میشه و غدا میخوره متاسفانه شیر باعث میشه پیعا ...

از طرف دیگ با یه روان شناس کودک صحبت کردم.بهم گفته بااااید تا ۲سال شیرش بدی...بچه بلحاظ روحی نیاز داره...

یه مشاور بیاد بگه یه مادرم نیاز به خواب مداوم و ارامش داره..‌.

دعا کن برام

ممنون ک جوابمو دادی...عزممو جزم میکنم ک بگیرمش...

خدا عزیزانتو حفظ کنه مخصوصا نی نی خوشگلتو❤

سعی کن غداهایی که مجازه بهش بدی اگه از شیر بگیری گرسنه میشه و غدا میخوره متاسفانه شیر باعث میشه پیعا ...

یه  سوال دیگ

هنوز جمله نمیگه

بعضی حروف مثل ر س رو نمیگه.

چیکار کنم؟

خیلی کتاب میخونیم باهم.هر روز ۲تا داستان میگم براش چوت فقط با قصه شبا میخوابه....