2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید کمک

103 بازدید | 16 پست

دو روز از وقت پریودم گذشته خیلی میترسم با نامزدم رابطه مستقیم نداشتیم فقط یکم از روی لباس بوده اونم فقط پیشابش ریخت حالا بازم میترسم توروخدا بگید چیکار کنم چی بخورم پریود بشم خیلی میترسم 

عضو گروه رز ابی 💙وزن اولیه ۷۵💙وزن فعلی ۷۵ 💙وزن هدف ۷۱ 😊💙

عزیزم احتمال بارداریت صفره صفر.اینکه پریود نمیشی هم بخاطر استرس شدیدته

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

منم دو ماه پیش همین استرسو داشم.اینقد زعفرون و رازیانه خوردم ک پریود شدم.خخخخ.میگن احتمالش کمه اونم از روی لباس ک اصلا.ما تماس مستقیم داشتیم نشد

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم احتمال بارداریت صفره صفر.اینکه پریود نمیشی هم بخاطر استرس شدیدته

دارم میمیرم از استرس یه قرص قاعده آور نمیشناسی اسمشو بگی بگیرم بخورم پریود بشم راحت بشم ؟

منم دو ماه پیش همین استرسو داشم.اینقد زعفرون و رازیانه خوردم ک پریود شدم.خخخخ.میگن احتمالش کمه اونم ...

توروخدا بگو دقیق چیکار کردی چقد طول کشید تا پریود شدی؟؟

توروخدا بگو دقیق چیکار کردی چقد طول کشید تا پریود شدی؟؟

هرروز صبح ی لیوان رازیانه و زعفرون می‌خوردم.اما اصلا خوب نیس عزیزم.زعفرون زیادخوردنش اسیب میزنه.از روی لباس پیشاب اصن باردار نمیشی خیالت تخت.هیچیم نخور.اگ خیلی استرس داری برو آزمایش یا سونو.منم رفم سونو هیچی نبود .از استرسه ک عقب افتاده .

دارم میمیرم از استرس یه قرص قاعده آور نمیشناسی اسمشو بگی بگیرم بخورم پریود بشم راحت بشم ؟

بجای خوردن قرص قاعده اور که البته من نمیدونم چی هست و بهم ریختن هورمون هات.یه بیبی چک بخر که این استرست بره بعدش منتطر باش پریودت بیاد 

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

پیشاب در صورتی احتمال بارداری داره ک توی انزال دوم باشه یا حداقل تماس داشته باشه.اونم خیلی احتمالش کممممه.خیلی.از روی لباس ک دیگ میشه صفر

هرروز صبح ی لیوان رازیانه و زعفرون می‌خوردم.اما اصلا خوب نیس عزیزم.زعفرون زیادخوردنش اسیب میزنه.از ر ...

مرسی 

پیشاب در صورتی احتمال بارداری داره ک توی انزال دوم باشه یا حداقل تماس داشته باشه.اونم خیلی احتمالش ک ...

مرسی از راهنماییت

بجای خوردن قرص قاعده اور که البته من نمیدونم چی هست و بهم ریختن هورمون هات.یه بیبی چک بخر که این است ...

اخه میگن بی بی چک بعداز ده روز که عقب بیوفته اونموقع نشون میده من تازه دو روزه

اخه میگن بی بی چک بعداز ده روز که عقب بیوفته اونموقع نشون میده من تازه دو روزه

نه بابا دختر.کی‌گفته اگر قرار به حاملگی باشه از روز موعد پریود نصون میده.بعدشم ۵ هزاره به اینهمه استرست میارزه بری یکی بخری خودتو خلاص کنی

[QUOTE=171723006]نه بابا دختر.کی‌گفته اگر قرار به حاملگی باشه از روز موعد پریود نصون میده.بعدشم ۵ هزاره به اینهمه است ...[/QUOTE

مرسی حتما میگیرم