2777
2789
عنوان

رفتارباآدمای بیخود

139 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها باآدمای بیخود ودورو چطوررفتارکنیم مثلا همسايون قبلا سلام می‌کرد الان نمیدونم چش شده دیگه سلام نمیکنه

البته به درک ولی باهمچین آدمایی چطور رفتارکنم که بهشون بفهمونم هه بروبابا اصن ارزش نداری

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️

محل نده ی جوری بی تفاوت باش ک انگار از اول نبودع 

یسریا اگ نادیده میگیرنتو بگیر زیر پات

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام سلام نکن😁

فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و       سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂  آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂
من هرکی باهم هرطوری باشه باهاش همونم 😁

یعنی حرف بقیه یا نگاه بقیه واست مهم نیست مثلا فکرکنه توحتما مشکلی داری درصورتی که اصن نمیدونی تعققیر رفتارشون واسه چیه

یعنی حرف بقیه یا نگاه بقیه واست مهم نیست مثلا فکرکنه توحتما مشکلی داری درصورتی که اصن نمیدونی ...

نه مهمنیس به نظر من اگر بخوام به حرف مردم زندگی کنم باید روبه قبله دراز بکشم من خودم و حالم بیشتر برام مهمه تا حرف مردم 

مردم فقط حرف میزنن تو مشکلات کدومش میان کمک کنن که پس برام به اندازه نوک سوزن هم مهم نیس

همیشه سرم بالاس چون بالا سرم خداست 
نه مهمنیس به نظر من اگر بخوام به حرف مردم زندگی کنم باید روبه قبله دراز بکشم من خودم و حالم بیشتر بر ...

باحرفت کاملا موافقم ولی 😅حس یکم دلشورشوچکارکنیم

مثلا چندنفرنشستن ممکنه فقط با یکی دونفرشون سلام وعلیک داشته باشی وبقیه رو پشمت حساب نکنی  اون موقع چکارکنیم چون بااوناهم رودرومیشیم

باحرفت کاملا موافقم ولی 😅حس یکم دلشورشوچکارکنیم مثلا چندنفرنشستن ممکنه فقط با یکی دونفرشو ...

هیچ یه سلام یه علیک احوال پرسی بعد برو پیش بقیه که دوستی 

همیشه سرم بالاس چون بالا سرم خداست 
هیچ یه سلام یه علیک احوال پرسی بعد برو پیش بقیه که دوستی 

اوکی متوجه شدم ولی یکمم سختمه فکرکنم اعتمادبنفس کمه یاشاید دلشوره میگیرم