2777
2789
عنوان

رفتارباآدمای بیخود

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 23 پست
اوکی متوجه شدم ولی یکمم سختمه فکرکنم اعتمادبنفس کمه یاشاید دلشوره میگیرم  

هیچ کدوم چون حرف مردم برات مهمه مهممه نشه اول اعتمادبه نفس بالا میره بعد دلشوره هم نداری

همیشه سرم بالاس چون بالا سرم خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم چون حرف مردم برات مهمه مهممه نشه اول اعتمادبه نفس بالا میره بعد دلشوره هم نداری

میشه چندم ردو بهم بگی چطوری رفتارکنم اعتماد به نفسم بالا بره

بقیه حتی همسایه های ساختمون مون که ظاهری باهم سلام وعلیک دارن ولی من که باکسی کاری ندارم احساسم اینه انگارخارتو چشمشونم نمیدونم 

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️
میشه چندم ردو بهم بگی چطوری رفتارکنم اعتماد به نفسم بالا بره بقیه حتی همسایه های ساختمون مون که ظاه ...

ورزش رسیدگی به پوست ومو سوم هرکی سلام داد باهاش احوال پرسی کن زیاد هم مغرور نباش بگو وبخند وشاد باش تادوستای بیشتری پیدا کنی هرکیم بهت بی احترامی کرد با خنده یه جواب سنگین تر بهش بده تا دفعه بعد دیگه حرفی بهت نزنن😊

همیشه سرم بالاس چون بالا سرم خداست 
شاید همش اون اول سلام میداده واسه همین دیده شما واسه اول سلام کردن پیش قدم نمیشی دیگه سلام نداده

نه بابا ی بارباشوهرش بود سلام کردم پرید توخونه

ورزش رسیدگی به پوست ومو سوم هرکی سلام داد باهاش احوال پرسی کن زیاد هم مغرور نباش بگو وبخند وشاد باش ...

چه میدونم والا یهو ذهنم مشغول میشه وگرنه اینقدرچیزای