یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره
خداروشکر من ردش کردم بدترین روزا بود از بس ویار داشتم .
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
وای من ک برا ان تی مردم و زنده شدم انقد تپش قلب گرفتم
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
حالا قبل بارداری هر ماه یه ادکلن تازه میخردیدم و یه سره ارایش میکردم
الان شبیه لولو های بو گندو ام
خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره
وای من ک برا ان تی مردم و زنده شدم انقد تپش قلب گرفتم
واااااای نگو
😨😨😨😨😨😞😞😞😞😞
پس همه استرسی میشن
اصلل از صب نتونستم یه لحظه ام اروم باشم
آره واقعا الان وارد هفته دهم شدم یکم سرحال تر شدم وگرنه تا قبلش مرده متحرک بودم
من الان باید ۶ ماه و نیمم بود تو ۳ ماه سخت رو گذروندم با ویار زیاد . رفتم ان تی گفت قلبش تو ۹ هفته ایست کرده و مهرماه کورتاژ سختی شدم مجدد باردار شدم و ۵ هفته هستم اما امیدی به اینم ندارم 😒
کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷