2777
2789
عنوان

کیا سه ماه اول بارداری هستن

6124 بازدید | 109 پست

بیاین از علائمتون بگین 

کی سنوگرافی رفتین

چه ویارایی دارین 

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
بدترین دوران حاملگی 3 ماه اوله 

آره واقعا الان وارد هفته دهم شدم یکم سرحال تر شدم وگرنه تا قبلش مرده متحرک بودم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام امروز برم ان تی

نمیدونم چرا انقد استرس دارم 🥴🥴🥴🥴🥴🥴

خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره  

خداروشکر من ردش کردم بدترین روزا بود از بس ویار داشتم .

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
میخوام امروز برم ان تی نمیدونم چرا انقد استرس دارم 🥴🥴🥴🥴🥴🥴

وای من ک برا ان تی مردم و زنده شدم انقد تپش قلب گرفتم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

من ۱۳ هفته غربالگری رفتم چندروزپیش علایمم بدنم پرموشده صورتم لاغروزشت وسیاه شدم وهمه چیز میخورم زیادازشیرینی خوشم نمیاددرکل حالت تهوع وایناندارم فقط سردرد

من فقط از بوی عطر حتی بوی کرم بدم میاددد

از آرایش کردن حتی یه رژ ساده .....🤭🤭🤭🤢

حالا قبل بارداری هر ماه یه ادکلن تازه میخردیدم و یه سره ارایش میکردم

الان شبیه لولو های بو گندو ام

خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره  

من رد کردم برعکسم ماه اخر چنان ویاری گرفتم اوایل هم تهوع داشتم فقط حالتش به نظرم همه چی بوی شیرابه زباله میداد مخصوصا قیمه

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝
وای من ک برا ان تی مردم و زنده شدم انقد تپش قلب گرفتم

واااااای نگو

😨😨😨😨😨😞😞😞😞😞

پس همه استرسی میشن

اصلل از صب نتونستم یه لحظه ام اروم باشم

من الان باید ۶ ماه و نیمم بود تو ۳ ماه سخت رو گذروندم با ویار زیاد . رفتم ان تی گفت قلبش تو ۹ هفته ایست کرده و مهرماه کورتاژ سختی شدم مجدد باردار شدم و ۵ هفته هستم اما امیدی به اینم ندارم 😒

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
من فقط از بوی عطر حتی بوی کرم بدم میاددد از آرایش کردن حتی یه رژ ساده .....🤭🤭🤭🤢 حالا قبل باردا ...

منم قبلا بدون آرایش بیرون نمیرفتم ولی الان همون ضدآفتابم نمیزنم

همه کسم دخترم❤
من رد کردم ولی اگه سوالی داری بپرس😂

اوووف خوشبحااالت

استراحتت در چه حدی بود 

من از هفته 6 تا 16 هفته بالا می‌آوردم الان 23 هفتمه حال تهوع دارم حالا 3 ماه دومم باز دندون درد و سردردم منو داره میکشه