2777
2789

من ماه اول بارداریمه بنظرتون استفاده از موبایل و وای فای ضرر داره برای بچه؟ شما تو بارداریتون استفاده کردین؟

دخترم زندگی من ❤

من دم ب دقیقه سرم تو گوشیه نمیدونم😐

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماه ششم دم و دیقه سرم تو گوشیه چون تو ی شهر غریبم هیچ همزبونیم ندارم

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ی خانوم دکتری میگفتش ک گوشی رو فاصله ۲۰ سانتی از خودتون بگیرین وای فا ضررش کمتره از نت گوشی.شبا وای فارو خاموش کنید گوشیم باالا سرتون نزارین

اگه تلفن خونتون بی سیمیه بزارین رو بلندگو صحبت کنید در کل گوشی و تلفن ۲۰ سانت ازتون فاصله داشته باشه مشکلی نیست عزیزم

👩‍👧‍👧❤😍