2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم رو چجوری بهش بگم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4596 بازدید | 133 پست
تو پیام هاش فهمیدم از دوران مجردی شوهرم باهاش دوست بوده همو میشناسن 😔

اوه چه بد

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

میدونی اگر با مشاور صحبت کنی چه راه حلی بهت پیشنهاد میده

میگه حالا که شماره طرف رو داری 

به صورت ناشناس بهش میام بده و بگو که دست از سر فلانی بردار 

شوهرت هم که پیشت پرونده داره

مطمئن باش خودش رو جمع و جور میکنه چون با خیال خودش مطمئن هست که شما نمیدونی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر عزیز آقایی که تو تاپیکت به خودش جرأت میده به شما بگه خوش سیما رو میشناسین؟آخه خود شما باید ب ...

خیر نمیشناسم واقعا اونقدر داغونم خودم از خیانت شوهرم ‌حوصله دهن به دهن گذاشتن با مردهای کثیفی مثل این آقا رو ندارم این مرد هم‌ مثل شوهر من کثیفه متاسفم برای خودم و زن هایی که گیر همچین کسایی میفتن 

ببین عزیزم هر چقدر هم باهاش حرف بزنه وبگه دوستت دارم تو یه قدم جلوتر از اون خانمی تو همسرشی چیه بچه داری حالا که قصدت جدایی نیست باید عاقلانه رفتار کنی باید مواظب باشی که از نرم افزار بویی نبره وزندگیتو مدیریت کنی 

کاربر جدید نیستم 
جنسی بوده؟ تو که میدونی اونجوریه و نشستی سر زندگیت قصدت طلاق نیست به نفعته چکش نکنی 

جنسی نبود فعلا قصدم جدایی نیست الان شرایطش رو ندارم ولی مدرک جمع میکنم برای وقتی بخوام جدا بشم نمیتونمم ساکت بشم نگم

حالا اگ 

همسرت خوبه همه چیت در رفاهه بیخیال جهنم ک با اونه

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز

بیش از حد بر روی كار وقيح همسرتون و حتي نفر سوم زندگيتون حساسيت نشون نديد. البته اگه ميخوايد به سرعت دیوانه بشيد، پس می توانید دائم گوشي همسرتونو چك كنيد به سوالاي ذهنتون پاسخ ريز و درشت بديد

اگه بيش از حد رو اينكار متمركز بشيد واقعا نميتونيد امور زندگيتونو مديريت كنيد و به خودتونو كوچولوتون رسيدگي كنيد.

درضمن با همه اطرافيانتون اينو درميون نزاريد عزيزم. مگر فردي كه واقعا بهش اعتماد داريد و براي سبك شدن اينكارو كنيد.

بعدشم تا زمانيكه با ايشون هستيد و بقول خودتون قصد جدايي نداريد هرگز نگيد طلاق میخوام، تركت ميكنم. بچه رو برميدارم و ميرم. درواقع با اينكار ميدون رو بيشتر باز ميكنيد براي هر دوشون

همچنين تو اين شرايط بهتره تصميم‌گيري هاتونو فورا انجام ندید. خوب فکر کنید بعد تصمیم بگیرید و کاری نکنید که بعدا موجب پشيموني بشه. يا خدايي نكرده اوضاع حاد تر از اين

مي دونم دوست داريد ازشون فاصله بگيريد يا هر چه زودتر دست ايشون رو بشه ولي عزيز دلم بهتره با خونسردي تمام رفتار كنيد. حداقل برنده اين ميدون شما باشيد (البته نه با مدرك جمع كردن و رو كردنشون در دادگاه)...... تا وقتي با ايشون صحبت نكرديد از خيانت و اين حرفا.... برگ برنده اين بازي دست شماست خانمي

چون ايشون هم شرايط سختي دارن. همينكه دارن كارشونو مخفيانه انجام ميدن مطمئنا راحت نيستن.

پس حواستون باشه اين راحتي رو دو دستي تقديم نكنيد عزيزم

بهتره باهاشون صحبت كنيد البته از اينكه چي ميخواييد ازشون. اگه ارتباط تون كمرنگ شده چه عاطفي چه جنسي، ميتونيد ازشون بخوايد بريد پيش مشاور.

دل بديد به همسرتون ببينيد درسته عصباني هستيدااااا ولي ممكنه ايشون ازتون چيزي ميخوان و شما حالا بدليل بارداري بچه‌داري كينه و ..... پاي خواسته‌هاي ايشون نبوديد.

بهتره بجاي اينكه دنبال مچ گيري‌هاي بيشتر باشيد، به حفظ رابطه‌تون و زندگيتون اهميت بديد عزيزم. شما بچه كوچيك داريد كاري نكنيد كه همه چيو از دست بديد و دو دستي زندگي و بچه رو تقديم يه نفر ديگه كنيد.

به شوهرت بگو یه آقایی بهت پیام داده که دوستت داره بگو گفته شوهرت هم یکی دیگه رو دوست داره بگو ازم خواسته مهریه ام رو بزارم اجرا و پوستتو بکنم بگو حتی گفته حاضره اینو بهم ثابت کنه

اینطوری می‌ترسه و خودشو جمع می‌کنه حتی ممکنه فکر کنه اون خانوم این کارو کرده و باهاش بد بشه حتی ممکنه غیرتی هم بشه و بترسه که واقعا پای یه مرد دیگه درمیون باشه

عزیزم چجوری؟؟میشه بیشترتوضیح بدی 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4721626&slug=با-این-راهکار-میتونی-ببینی-با-کیا-حرف-میزنه

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛